Varmt välkomna tillbaka efter ett långt härligt sommarlov. Hoppas att ni njutit av massor med sol, bad, äventyr, chill och glass och annat som laddat era batterier. Grundskolans sista år börjar för er och vi ser fram emot att få se er alla här igen.

Nytt på skolan

Det har skett en del förändringar på skolan under sommaren! Bland annat har vi fått en nyrenoverad IP, alla hus har målats om, ny mini-amfiteater finns nu utanför Mellangården och dessutom har NO-salen och bildsalen bytt plats. Nya lärare i musik och spanska kommer ni också att få träffa.

Meitner

Eftersom det är en ny start på terminen är det många datum, tider, platser ni behöver ha koll på. All denna information finns på Meitner. Vi hänvisar er dit, att gå in och läsa hur uppstartsveckan kommer att se ut. Fortsätt att hålla utkik på Meitner ofta, även framöver, eftersom det är mycket information och brukar bli en hel del ändringar i början av terminen. 

Information om klassresan skickas separat, även den på Meitner, och delges även i detalj på uppstarten i skolan.

Vi vill gärna ha hjälp av er föräldrar och elever att gå in på Meitner och uppdatera era uppgifter. Se till så att vi har rätt telefonnummer, mailadress osv. Vi ser också gärna att eleverna lägger in sina telefonnummer på Meitner så att vi kan komma i kontakt med dem. Det är bra att kunna komma i kontakt med eleverna direkt när vi exempelvis är på utflykter.

Viktigt vid uppstartsveckan:

  • Gå och lägg dig i tid på söndag.
  • Ät frukost på måndag. 
  • Ta med hänglås på måndag. Du förväntas låsa in dina saker direkt när du får ditt skåp.
  • Skolan serverar lunch på måndag och tisdag.
  • Ta med egen matsäckslunch på onsdag. 
  • Torsdag och fredag är det klassresa. Kom ihåg att söka ledigt. 
  • Alla detaljer kring skolstart finns i Meitner.
  • Fyll på med personuppgifter i Meitner, där det saknas, tack.

Vi ser fram emot att få träffa er alla! Nu Kör Vi!!!

/ Solens mentorsteam Sofia, Maria och Malin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *