Lediga jobb

Det finns nu lediga tjänster att söka, hittar du inget som passar så går det alltid bra att skicka en spontanansökan till jobb@lemshaga.se

OBS! Detta är en testsida för utformning av söka jobb-sida. Om du ändå lyckats hitta hit av slump eller misstag så ska du inte ta denna sida seriöst.

Den nuvarande IT-teknikern är lite trött så vi vill byta ut honom. Hör av dig om du är bra på Datta.

Känner du dig utmanad av skolans vision “En trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen”? Då är du den vi söker!

Lemshaga Akademi är en fristående två-parallellig F-9 skola i naturskön miljö i Värmdö kommun. “Culture of Thinking” präglar vår pedagogik och vår värdegrund är inspirerad av “Reggio Emilia”. Vår utgångspunkt är varje elevs tänkande, nyfikenhet och lust att lära. Viktigt för oss är allas personliga välbefinnande, gemenskap och familjens engagemang i skolan. Se för övrigt www.lemshaga.se.

Tidigare har skolan deltagit i forskningsprojekt i samarbete med Reggio Emilia och Harvard University. Detta har resulterat i att vi lägger stor vikt vid synliggörande av våra elevers tankar genom olika former av dokumentation och att vi utgår från elevernas tankar och teorier i vårt arbete. Stor vikt vid tillsättningen kommer att läggas vid att man delar tankarna bakom vår pedagogiska profil och värdegrund som finns beskriven på vår hemsida: www.lemshaga.se.

Om dig
Vi önskar se dig som är en kommunikativ lagspelare och som får alla att känna sig delaktiga och värdefulla. En pedagogisk ledare som är orädd och nyfiken inför förändringar och nya utmaningar. Självklart för dig är att lyssna och föra en konstruktiv dialog.
Likaså att alltid helhjärtat värna elevernas trygghet och studiero.
Dina kvalifikationer är lärarbehörighet och pedagogisk arbetslivserfarenhet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Meriterande är skolledarerfarenhet och rektorsprogrammet.
Vårt önskemål om tillträde är 1 augusti 2021.

Dina arbetsuppgifter
Som biträdande rektor kommer du bli en del av Lemshagas ledningsgrupp med personalansvar och eget ansvar för delar av verksamheten. Hur uppdelningen ser ut mellan rektor och biträdande rektor behöver växa fram under kommande läsår.

Övrigt
Lön, ersättning och förmåner
Utöver fast lön erbjuds friskvårdsersättning, förmånligt lunchpris (vi har egen kock och kallskänka), gratis kaffe och frukt.

Om anställningsvillkoren
Vårt kollektivavtal är inom KFO:s avtalsområde.
Arbetsplats
134 61 INGARÖ

Om oss
Lemshaga Akademi är en icke vinstdrivande friskola för elever mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Ingarö, inte långt från Gustavsberg. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och sätt att lära.

Tidigare har skolan deltagit i forskningsprojekt i samarbete med Reggio Emilia och Harvard University. Detta har resulterat i att vi lägger stor vikt vid synliggörande av våra elevers tankar genom olika former av dokumentation och att vi utgår från elevernas tankar och teorier i vårt arbete.

Vi arbetar i mentorslag om två till tre pedagoger och gärna i ämnesövergripande projekt. Vi har en pedagogisk utvecklingsgrupp som tar tillvara och utvecklar vår pedagogiska profil. Alla nyanställda erbjuds en kurs i vårt pedagogiska arbetssätt. Vi eftersträvar hög pedagogisk kvalitet och god organisation.

Kontakt
Välkommen med din ansökan senast måndag 5 april.
Ansökan, med personligt brev och CV mailas till jobb@lemshaga.se

Frågor besvaras av rektor Marianne Öhman
Tel: 076-521 13 20

Vi undanber oss alla former av extern rekryteringshjälp.

Kan du knacka hemside-kod. Det behöver vi. Hör av dig,