Klubben veckobrev v.48

Hej!

Nu är det snart JUL igen och dags för JULLOV!

Vi behöver få reda på om ditt barn är i behov av omsorg i form av fritidsklubben under jullovet. Ska ditt barn vara på Klubben på jullovet ber vi dig att skriva in barnets aktuella tider i Schoolsoft. Ska ditt barn däremot vara ledigt så ber vi dig ta bort eventuella tider och istället skriva ”ledig” under kommentar från vårdnadshavare.

Lemshaga fritids och klubben stängt: 27-28 december. Samt 7 januari.
Lemshaga Klubben och fritids öppet: 21 december. Samt 2-4 januari.

Vi behöver få in ditt svar senast söndagen den 2 december gällande 21/12 samt 2-4/1.
Detta gäller alla barn som är inskrivna på Klubben.

Adventskalender på Klubben! 

Tiden rusar och imorgon är det redan första december. Vi har tillsammans skapat två adventskalendrar som pryder väggarna på Klubben. Varje dag kommer två barn att få öppna våra alldeles egna adventsluckor. Alla barn kommer således ha både nytta och nöje med det som finns i kalendrarna. Barnen har även gjort egna kalendrar 🙂

Idag fredag öppnade vi lucka 1 för lördag 1a december 🙂

Vi arbetar med traditioner och olika kulturella uttryck samtidigt som eleverna samarbetar och dekorerar vår lokal så att de känner att det här är deras rum där de vill vara och trivas och där de är delaktiga i det som finns och görs. Nu är det julpyntat och mysigt lagom till första advent.

Vi bakar med hjälp av matematik och språk

När man bakar och lagar mat finns det många möjligheter att prata vardagsmatematik med barnen. I måndags bakade vid hallongrottor, som blev fika till efter mellanmålet idag fredag.  

Trevlig helg och första advent från alla oss på Klubben!

Hanan, Niclas, Camilla & Victor