Årets pedagog – tredje året i rad

Stort grattis till Marie Moberg och Henrik Forselius som för tredje året i rad gör Lemshaga otroligt stolta genom att tilldelas priset för Årets pedagog som hålls av Värmdö kommun!

Representanter från kommunen fick delta digitalt vid överraskningen och läsa motiveringarna som lyder:

 

Marie Moberg
Marie, du har en fantastisk förmåga att få elever att lyssna och din entusiasm och ditt engagemang smittar av sig på alla som finns i rummet. Det är fantastiskt att barnen får möjlighet att möta en pedagog som brinner för sitt yrke på det sätt som du gör.
Du ser verkligen individen och som en bläckfisk finns du bland eleverna, oavsett om det är helklass eller grupparbeten med skapandeprocesser. Tack Marie, för att du gör klasserna lyckliga med din närvaro och din kunskap. Lärare som du gör det lustfyllt att lära.

 

 

Henrik Forselius
Henrik, du är en sann glädjespridare, alltid med ett peppande ord på dina läppar. Du ser varje elev och tror på deras potential, samtidigt som du har höga förväntningar. Med din varma personlighet och med glimten i ögat väcker du elevernas kunskapstörst. Genom att använda dig av olika metoder och uppfinningsrika exempel i matematik lockar du alla att bli intresserade och förstå. Genom att se och bekräfta varje individ stärker du elevernas självkänsla och får dem att tro på sin egen förmåga och nå bättre resultat. Dina lektioner präglas av studiero. Henrik, dina elever beskriver dig som en superlärare!

2 kommentarer

  • Linda Hellström säger:

    Stort Grattis till Marie och Henrik! Och till hela Lemshaga som har så fantastiska pedagoger och fantastisk personal.

  • Åsa Bejerskog säger:

    Underbart! Så härligt att så många av pedagogerna fått denna utmärkelse, och så glädjande för oss som har barn på bästa skolan! Hoppas ni alla nu får ett välbehövligt jullov. 🙂

Kommenteringen är stängd.