Årets pedagog – Värmdö

Två av årets pedagoger i Värmdö finns på Lemshaga! Ett stort grattis till Fredrik och Krister så välförtjänt och roligt!

Så här skriver man på Värmdö kommuns hemsida:

 

Årets pedagoger 2018!

Årets vinnare, som nominerade elever, föräldrar, kollegor och allmänhet, är Ylva Nelson, Dalstugans förskola, Margret Erlendsdottir, Brunn skola, Krister Andersson, Lemshaga Akademi och Fredrik Pettersson, Lemshaga Akademi.

Årets pedagog är en utmärkelse som delades utav Värmdö kommun första gången 2013. Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram förskollärare och lärare som goda förebilder och inspiratörer till andra pedagoger – med målet att uppnå en ökad kvalitet i förskolan och skolan.

Årets pedagoger överraskades på sina arbetsplatser i dag med blommor och gratulationer av representanter från utbildningsnämnden, Marie Bladholm (M), ordförande, Allan Sooman, 1:e vice ordförande, Carl Kangas (S), 2:e vice ordförande samt Pia Andersen, chef för kultur- och utbildningssektorn.

– Det är roligt att återigen få överraska årets pedagoger på deras arbetsplatser. Alla vinnare har fått många fina nomineringar och är värdiga vinnare av utmärkelsen, säger Marie Bladholm (M), utbildningsnämndens ordförande.

På kommunfullmäktige den 28 november kommer de fyra vinnarna få ta emot sina utmärkelser och nomineringar. Pedagogerna tilldelas även 25 000 kronor vardera för vidareutbildning.

Årets vinnare

Ylva Nelson, Dalstugans förskola, förskola
Margret Erlendsdottir, Brunn skola, förskoleklass – åk 3
Krister Andersson, Lemshaga Akademi, åk 4-6
Fredrik Pettersson, Lemshaga Akademi, åk 7-9

En kommentar

Kommenteringen är stängd.