Fritids månadsbrev September

Hej på er i höstmyset. Vi är nu igång med alla aktiviteter på fritids och eftermiddagarna är fyllda med entusiasm, glädje och energi. Det har varit mycket uppskattat att gå till skogen på måndag förmiddagarna så det fortsätter vi med. Jämna veckor är det Uranus som går till raketen och udda veckor är det Neptunus elever som går dit och leker innan skoldagen börjar. Det börjar också bli lite kyligare ute nu så se gärna över era barns tillgång på kläder i kapprummet, torra varma barn är glada barn. 

experiment/skaparverkstaden är temat under v.38-41 vatten.

Fritidsgympa; Har vi i gympasalen måndagar kl.15.10-16.00. Det bjuds på hinderbanor, kullekar, dansstopp och liknande tillsammans med Agnes. Alla elever i Neptunus och Uranus är välkomna att delta. På fredagar kl.15.00-16.00 erbjuds mellangårdens elever att delta i fritidsgympa tillsammans med elever på klubben.

Det var roligt att träffa er föräldrar på utvecklingssamtalen, hoppas ni fick svar på era eventuella frågor och fick en större inblick i vår verksamhet. 

Att ‘utcheckaren’ bär väst med avvikande färg har fungerat jättebra, den gröna västen blev snabbt den rosa västen för att det skulle bli ännu lite mer väl synligt.  

Självständig hemgång; Vi saknar fortfarande några förnyade blanketter om självständig hemgång för elever som lämnade in denna förra läsåret. Blanketten ska lämnas in på nytt för varje läsår fram till åk 4.

Hälsningar alla vi som arbetar på Fritids åk 1-2, 

Fia, Agnes, Pernilla, Anita, Vincent, Trixie, Victor, Johannes och Johanna.