Fritidsbrev December

Nu har det gått ett par månader sedan vi skrev ett fritidsbrev och mycket har vi hunnit med. Vi har haft väldigt många pysselsugna barn här i mörkret, det har gjorts egna adventskalendrar, julkort, julstjärnor och det har bakats pepparkakor! Både personal och barn har längtat till årets mest efterlängtade pyssel, julpysslet!

Dessutom har det lekts lekar som dolt sig under vår lekkalender som vi har under december månad. Så sysselsatta har vi ändå varit även om vi gärna hade sett mer av det vita krispiga på marken än det nuvarande blöta och leriga.  

 

                                               

Adventskalendrar, arbetet börjar redan i november. Barnen hade tre hela veckor på sig att tillverka kalendrarna. Noga och inte bråttom var ledordet. 

                                    

Pepparkaksbak med både kavling och utstansning av grisar, gubbar, gummor, hjärtan och runda månar. Gräddning och inplastning med cellofan med presentsnöre och slutresultatet blev en liten God Julhälsning att ta hem eller ge bort.

Information om Jullovet

Under jullovet kommer både skola och Fritids att vara stängt, from 24/12 tom 7/1.

Detta utifrån behov och elevanmälningar. Skulle något behöva ändras gällande detta ta snarast kontakt med Sofia Rautiainen, Fritidsansvarig. 

Vi på Fritids vill tacka alla elever och föräldrar för denna termin och därmed önska er alla en fin och härlig ledighet!
Fia, Christina, Agnes, Anita, Vincent, Trixie, Victor, Johanna och Hanan

En kommentar

  • Emil m fam säger:

    Tack för allt bra ni gör! Vi önskar er en God jul och ett Gott nytt år!

    Hälsningar Emil m familj

Kommenteringen är stängd.