Jupiter vecka 22

Hej alla finisar!

 

Nu är första teaterveckan till ända. Trots personalfrånvaro i början av veckan har ni gjort ett fantastiskt arbete. Precis allihopa!

 

Det har varit fullt fokus på rekvisita, kostym, bakgrunder, affischer, hemsida, bilder, filmer och scenframträdanden. Ni har gått all in och fixat allt med bravur. Vi är så stolta över er! 

 

 

Nästa vecka

Teaterprojektet fortsätter. Vi ses i idrottssalen på måndag kl 9.30. Scengruppen tränar denna vecka utan manus så du som har repliker behöver se till att kunna dessa utantill.

 

Ta med dina scenkläder som du ska ha med hemifrån. Du som ska ha täcke och kudde till barnhemsscenen behöver även ta med det om du inte redan gjort det.

 

Alla behöver ta med en namnmärkt papperspåse. Du som är med i scengruppen behöver den på måndag så att du kan använda den till dina scenkläder. Vi återanvänder sedan påsarna när det är dags att tömma lådorna, därför behöver även du som är med i fixargruppen ta med en påse under veckan.


Fixargruppen har idrott på tisdag.

 

Vi behöver fortfarande en del grejor till kostym och scenografi. Kolla om du har följande hemma:

 

Vita lakan

Lucialinne

Peruker

Koppel

Kabinväska

Väska

Plånbok

Smycken

Hundsvans

Små plåtburkar

Visselpipa

Hinkar Grundfärg

 

Sista veckan

 

Måndag: Sista teaterdagen

 

Tisdag: Städning och prova-på-lektioner i nya Mars-klassrummen.

 

Onsdag: Avslutning 9.00-10.30. På grund av rådande omständigheter sker avslutningen utan föräldrar. Vi håller till i musikladan.

 

Inför kommande läsår

 

Den här veckan har det blivit klart att vår fina Camilla kommer gå tillbaka till Mellangården och arbeta i åk 1 till hösten. Detta är vi självklart ledsna för samtidigt som vi är glada för att vi fick låna Camilla ett extra bonusår. Ny mentor i Jupiter blir Maria Troedsson som i dagsläget undervisar klassen i engelska. Det är inte helt klart hur ämnesfördelningen kommer se ut, vi återkommer så fort vi vet mer.

 

Vi kommer inte göra några större förändringar i klasserna inför nästa läsår, däremot kommer ett fåtal elever byta klass.

 

Trevlig helg önskar vi med ett par veckor gamla bilder från en ute-lektion med hämta-dikter:

 

 

/Anna, Camilla, Catrin och Johanna