Jupiter veckobrev v. 50

Hej alla fina i Jupiter,

Nu har vi bara en vecka kvar på den här terminen.  Tänk att en hel termin av fyran snart har gått. Nu kör vi fyra dagar till sen tar vi JULLOV!

Lucia 13/12

Under dagens Lucia glänste ni alla både som publik och framme i luciatåget.

Ma – Bråk

Just nu jobbar vi med bråk vi jämför olika bråk genom att förlänga eller förkorta ett bråk. Vi har även upptäckt blandad form. Vi har till vår hjälp använt oss av praktiskt material och olika aktiviteter som ger eleverna möjlighet att testa tillsammans med en kompis.

Ni som fortfarande känner att det är lite klurigt får mer än gärna gå in på nok.se och göra lektion 1-8 där. Nok.se får ni gärna även använd även hemma genom att gå in på dagens lektion även då ni kommer hem så att ni får en liten repetition när du kommer hem.

 

Nästa vecka:

måndag: Idrott grön
tisdag: Idrott röd
onsdag: Jullunch för eleverna i matsalen. Alla kläder tas med hem från hyllan.
torsdag: Schemabrytande dag med eget schema. Vi ses i Gustavsbergs Kyrka kl 16.00.

Kapprummet

På onsdag så behöver eleverna senast ha tagit hem allt från hyllan. Detta då vi under jul och nyår städar lite extra i våra kapprum på skolan. Under torsdagen tar eleven med sig de kläder som behöver för att klara dagen.

Alla kläder som finns kvar på hyllor samt golv samlas ihop i säckar och skickas vidare till vår vaktmästare som förvarar kläderna för att sedan ge vidare dessa.

Hälsning från Klubben:

“Torsdag den 19/12 är det julavslutning i Gustavsbergs kyrka. Avslutningen för Storgården börjar 16.00, därav stänger klubben 15.30 denna dag.

Vill du att ditt barn åker med skolans personal till kyrkan behöver du kontakta din mentor senast fredag 13/12.

Hälsningar

Klubben och mentorer åk 4-6”

 

Trevlig helg på er,

Jupiters pedagoger

 

4 kommentarer

Kommenteringen är stängd.