Jupiters veckobrev v. 23

Hej fantastiska Jupiter,

Nu är det bara 3 skoldagar kvar! De senaste två veckorna har ni kämpat så galet hårt. Ni på scen har visat oss hur man kan leva sig in i en karaktär och förtrolla publiken. Ni har lärt er repliker och sångtexter utantill. Ni dansar och rör er på scen som aldrig förr. Fixarteamet som gör att de på scen kan glänsa lite extra och få deras budskap att framträda ännu mer genom ljud och ljus och bildspel. Utan er hade det inte blivit någon sprakande glittrande show. Ni har timing och känsla för att allt ska bli så perfekt som det bara kan bli. Scencheferna bakom sen gör även ett helt fantastiskt jobb med att få allt perfekt inför varje scen så snabbt de bara kan. Sen har vi ju även de som fixar ännu mer saker som vi kommer på att vi behöver. Samt de som skapar hemsida för att få ut vårt budskap till alla våra vänner.

Det är så tråkigt att ni föräldrar inte får möjlighet att sitta med som publik, era barn är helt otroliga ni missar något magiskt. Vi hoppas att ni kommer kunna ta del av den inspelad så snart den är färdig. Alternativt att vi lyckas med en föreställning efter sommaren om nu restriktionerna släpps.

Tänker att vi i detta veckobrev ger er bilder från våra fantastiska dagar denna vecka både på skolan och Södersved.

 

     

 

Nästa vecka:

mån: Teaterinspelning det är nu det gäller 🙂 Allt du behöver för teaterföreställning behövs idag.
Startar dagen kl: 9.30 i Gymnastiksalen och avslutar kl: 14.00. 

tis: Vi har lektioner i våra nya Marsklassrum samt plockar undan allt från teatern samt tömmer våra lådor i klassrummet. Ta gärna med dig en ryggsäck eller papperspåse så att du får hem alla dina saker idag.
Startar dagen kl: 8.20 och avslutar kl: 14.00.

ons: Skolavslutning
Startar dagen kl: 9.00 och avslutar kl: 11.00 Dagen fortsätter med Klubben: 11.00-17.00 Närvaro för Klubben denna dag är viktig information för oss och görs via School Soft.

tors-fre: Klubben/Sommarlov

Tack för den här veckan,

Anna, Camilla, Catrin och Johanna

 

2 kommentarer

  • LORENZO Morabito säger:

    Tack för det här läsåret som har varit fyllt med spännande arbete.
    Hälsningar Lorenzo med familj

Kommenteringen är stängd.