Klubben höstlovsvecka 44

Hej alla underbara barn och föräldrar! 🙂

Höstlovsveckan har varit fantastisk! På Klubben har vi även haft barnen från Villan hos oss och vi har haft det jättemysigt tillsammans.

I tisdags var vi och badade och simmade i Nacka simhall. Vi valde rätt dag för det var ösregn ute..;) Hinderbanan i poolen var en favorit och barnen tyckte det var superroligt!

I onsdags var vi hemma på Klubben hela dagen. På morgonen hade vi en mysig yogastund med några av barnen i musikladan. Efter lunch bakade vi chokladbollar tillsammans som rullades i knaprigt och gott pärlsocker. Vi avslutade dagen med film och mumsade på vårt bak!

Under nästan hela torsdagen var vi på Skansen! Idag hade vi vädret med oss och det var sol och varmt 🙂 Vi åt vår matsäck och tittade ut över Stockholm, vi utforskade hantverket glasblåsning, vi lyssnade till historier och berättelser om hur det var när koleran härjade i staden för 200 hundra år sedan och vi fick lära oss lite nytt – det här tyckte barnen var jättespännande! Det var många djur som visade upp sig för oss givetvis 😉 Det var björnar, vargar, järvar, lodjur, påfåglar i mängder som stoltserade i sin färggranna prakt, hästar, grisar, älgar och många tama och nyfikna små ekorrar som sprang runt oss. Vi hade med oss rullade pannkakor i sylt som vi åt innan hemfärden med båten över till Saltsjöqvarn.

Veckans sista dag fredag bjöd på fritidsgympa på morgonen, grillning av hamburgare till lunch, smaskens. Till mellis blev det korv med bröd och var sin god muffins. Vi myste med film efteråt som avslut på hela veckan 🙂

Nästa vecka har vi vanlig Klubbenvecka (vecka 45) med aktiviter som ser ut så här:

Måndag: Wii, pyssel, biljard kl 15:30

Tisdag: Wii, läxhjälp, pyssel, biljard kl 15:00

Onsdag: pyssel, Wii, träslöjd.

Torsdag: Yoga kl 15:00, läxhjälp, Wii, pyssel. Skärmtid.

Fredag: Fritidsgympa, kl 15:00 Wii, pyssel

 

En härlig helg önskar vi alla!

Klubbenpersonalen,

Hanan, Camilla och Victor