Klubben v.35

Det är så kul på klubben just nu, glada, kreativa och härliga barn!

Den här veckan har vi kommit igång med veckans aktiviteter och schemat som ni kunde se i förra veckans veckobrev från klubben. I onsdags var Hanan i hemkunskapssalen och bakade Hallongrottor med 10 barn.

 

De kakorna bjöds det sen på under fredagen och det var väldigt uppskattat!

 

 

På torsdagen hade vi första Klubbenslöjden i träslöjdsalen. 10 barn följde med Ayla och började bygga, fixa och trixa med egna ideér. Barnen har fantastiska planer och det är roligt att kunna vara mer fri i skapandet än under skoltid. Några bygger sängar till gossedjur, andra försöker sig på en gungstol med gemensamma krafter, några slipar prismor och målar de som ädelstenar.

 

 

Nu på fredagseftermiddagen har vi haft klubbengympa med Krister, väldigt lyckat och rolig avslutning på veckan.

Nästa vecka blir det inte bakning men då hoppas vi att läxhjälpen kommer igång och sen fortsätter klubbenslöjden. Vi har listor på whiteboardtavlan där eleverna skriver upp sig och önskar vilka aktiviteter de vill delta på.

 

Vi vill be er att vara extra noga med in- och utcheckning när ni kommer och går på Klubben. Vår iPad ligger innanför dörren vid trapphuset och där klickar eleverna i när de kommer och går hem. Det är jätteviktigt att vi vet vilka som är här och vilka som gått hem, vi behöver hjälpas åt att bli ännu bättre på det!

 

Ha en härlig helg!

Ayla, Hanan, Johanna, Maria och Krister

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']