Klubben vecka 40

Hej!

Snart är det dags för Höstlov och inför det behöver vi på klubben veta om ditt barn behöver omsorg under lovet.

Ni gör anmälan via schoolsoft, ska ditt barn vara här fyller ni i aktuella tider för v. 44. Ska ditt barn vara ledigt skriver ni ”ledig” under ”kommentar från vårdnadshavare”.

Detta är mycket viktigt att ni gör och det gäller ALLA barn inskrivna på klubben. Vi behöver era anmälningar senast 7 oktober för att planera bemanning och aktiviteter.

I onsdags var andra yogatillfället och nu var vi i musikladan, vilken är en perfekt plats med den lugna och stilla atmosfären. Där kommer vi hålla till även fortsättningsvis, däremot ändras klassen till på torsdagar istället. Vi startade sittande och följde vår andning en liten stund, vi gjorde några enkla solhälsningar, som består av ett par yogapositioner i ett flöde och vi avslutade med en liggande avslappningsövning. Det var kul och avslappnande, sa de som var med! Syftet med yogan är att komma till ro och avslappning i både kropp och sinne, bl.a. genom att träna på att behålla uppmärksamheten inom sig och känna efter hur det känns i kroppen i de olika positionerna. Träningen främjar närvaro, koncentration och fokus och en frisk kropp. Två tips till torsdagsklassen; Ta gärna med mjuka byxor och en hårsnodd om du har långt hår!

Slöjd innebär tanke och skapande arbete som utvecklar kreativitet, nyfikenhet, ansvarstagande, självständighet och förmågan att lösa problem och klara uppgifter i det dagliga livet.

Denna vecka har vi bakat Muffins, som vi mumsar på till fika efter Mellis på fredag!

Hösten är verkligen färgrik och inspirerande. Härligt när alla löv skiftar på olika sätt. Här har vi en som tagit vara på de naturliga färgerna och vi gör fina rosor.

 

Vecka 41

Måndag: Wii, pyssel, biljard kl 15:30

Tisdag: Wii, läxhjälp, pyssel, biljard kl 15:00

Onsdag: pyssel, Wii, träslöjd.

Torsdag: Yoga kl 15:00, läxhjälp, Wii, pyssel. Skärmtid.

Fredag: Fritidsgympa, kl 15:00 Wii, pyssel

 

Hälsningar från Klubbens personal,

Camilla, Victor, Niclas och Hanan