Klubbens veckobrev v.42

Tack för en härlig vecka!

Det har varit fullt med pyssel och kreativitet hela veckan. Veckans aktivitet var att forma Magic Mud, en lera som är fluffig och mjuk och aldrig riktigt torkar. Vi har gjort Halloween figurer och sen målat dem.

Det var så populärt att leran till och med tog slut!

Sen har eleverna själva varit så galet kreativa att de har vidareutvecklat leken med Kendamas genom att göra det som dem kallar “Mugg-damas”. Tvåpappersmuggar som tejpas ihop så att det finns en öppning åt varje håll, till det har vi experimenterat med olika bollar för att göra trix med. Först gjordes det bollar av Magic Mud men sen har vi mer och mer gått över till stressbollar av ballonger och vetemjöl. För att de inte ska gå sönder lika lätt som en stressboll tar vi flera lager ballonger och de verkar nästan vara bättre och billigare plus att man kan göra dem hemma.

Titta in här på youtube för att se instruktionsvideon på hur eleverna gör:

Kom ihåg att anmäla till höstlovet!

Anmäl endast om eleven ska vara på klubben, hör vi inget betyder det att eleven är hemma. Följ länken för att anmäla närvaro.

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLcqynxMkee2t36XasJGdyvQZNgU4MEb6pOPpcPSi6-ouCpQ/viewform?c=0&w=1

På Höstlovet kommer elever som går på Klubben att i första hand vara på Mellangården. När ni kommer på morgonen går ni och kryssar in er på iPaden på Fritids i Mellangården och deltar i aktiviteterna där om ni inte hör något annat. Verksamheten för klubbenelever på lov varierar beroende på hur många elever som är där.

 

Halloween tema på fredag!!

På fredag får alla som vill, klä ut sig för att fira Halloween. Både under skoldagen och på Klubben på eftermiddagen. Utklädning ska vara roligt och bara lite lagom läskigt på Halloween. Vill man inte klä ut sig så låter man bli!

 

Trevlig helg!

 

 

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']