Mars v.21

Hej allihopa!

Detta har varit en väldigt kort men intensiv vecka med prov, grupparbeten och presentationer! Så långhelgen är verkligen välförtjänt!  Nu är det bara en ‘normal’ vecka kvar på terminen då många av de resterande dagarna är fyllda med evenemang och festiviteter som såklart kommer att bli så kul! Det märks att orken börjar sina men vi hjälper varandra med att bidra med positiv energi och klassanda.

I engelska så har många redan genomfört sina presentationer om Indien och så modiga och duktiga ni har varit! I matematik börjar vi också närma oss slutet på sannolikhetsläran och vi ska nu bara nöta in det vi redan kan så att det verkligen sitter. Något som alla nog behöver träna lite extra på är förkortningar och multiplikation av bråk. Hur räknar vi ut sannolikheten för flera händelser på rad? Detta var en del av provet som vi gjorde idag (onsdag). Dessa är nu bedömda och i SchoolSoft kan ni se hur provet är kopplat till matriserna. Vissa här även fått kommentarer som man bör kika på.

I SO har vi snart en avslutande avstämning.
1/6 Torsdag så har Röda gruppen sin avstämning.

2/6 Fredag så har Gröna gruppen sin avstämning.

 

Kommande händelser:

Nu på måndag 29/5 ska Röd grupp ut och springa till Södersved. Där kan man bada, så vill man det så tar man med sig badkläder! 1/6 Torsdag ska den Grön grupp göra samma sak!

  • Måndag 5/6 studiedag – Skola och fritids är stängd.
  • Tisdag 6/6 lovdag – Vi firar Sveriges nationaldag.
  • 7/6 – 9/6 Lemshagas temadagar.
  • 12/6 Fadderdag och senare på kvällen är det klassfest!
  • 13/6 Klasses dag (återkommer om tema)
  • Onsdag 14/6 – Sommaravslutning (mer info kommer senare)

4 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']