Mars v.23 Avslutningsbrev

 

Ja, då var det då dags för det där sista veckobrevet för detta läsår. Helt galet att vi nu har avverkat hela två år på mellanstadiet… Tur att vi har ett år kvar med dessa godingar då vi inte riktigt är redo att släppa dem än:)

Tänker inte bli långrandig denna gång utan tänker att ni mest ska få dela veckan som varit med oss genom bilder denna gång. Full rulle som alltid, så klart!

 

På schemat stod Södersved och här härjade vi fritt.. Vi satt på tak, spelade volleyboll och fotboll, badade så klart men vi hann även med lite go-fika och härliga små förtroliga samtal:)

 

På onsdagen var det dags för den traditionsenliga lunchen för Tellus. Tellus-eleverna (åk 6) njuter av att en tvårätters lunch förberedd av Marseleverna. Vilka kämpar och vilket engagemang Mars bjöd på!  En upplevelse vi alla sent kommer glömma. Nästa år är det vi som får äta gott tillsammans:)

 

 

Dagen började med storstädning. Fint ska det bli och visst ska vi lämna våra klassrum på bästa renaste sätt till dem som ska få ta över rummen nästa läsår.

 

Efter städningen var det dags att äntligen få se och ta hem de häftiga romaner eleverna har kämpat med i så många månader. Så här ser de ut:  Bäst lästipset denna sommar kan jag lova! 

 

Efter lunchen så hade vi en sten-ceremoni vid den stora eken. Här pratade vi om allas lika värde och hur unika vi alla är på vårt egna lilla vis. ”Alla Lika – Lika Unika” är våra ledord. Alla elever på Storgården har förra veckat målat en egen unik sten som ska representera sig själv, här och nu. Symboler, färger och mönster pryder nu dessa sten och tillsammans, under denna högtidliga och formella ceremoni så la vi sedan ner dessa symbolstenar vid trädet för att förhoppningsvis få pryda vår omgivning i många många år framöver.

 

Sen var det den sista dagen..Avslutningsdagen!

 

 

Med detta så får vi väl avsluta och önska en riktig somrig sommar!

 

Vi ses igen i den 16 august!

Stora soliga kramar från Åsa, Andreas, Cissi och Miche