Mars v.24

Här kommer det sista veckobrevet för detta läsår!

Nu har vi plöjt igenom ytterligare en termin och vi vill bara börja med att tacka alla för en fantastisk avslutning men framförallt för ett kanonbra år. Denna sista vecka  har varit fylld med aktiviteter där vi började med en dag tillsammans med vår fadderklass Pluto. Här fick vi i mindre grupper besöka olika stationer med olika former av lekar och spel. Utomhus bjöds det på aktiviteter som t.ex. tipspromenad runt de gamla plutogränserna och lek med fallskärm! Dagen avslutades tillsammans där vi hade en gemensam lunch.

 

I tisdags for vi iväg till södersved där många av oss hade sitt första sommardopp. Burrr..!

Som pricken över i:et så blev skolavslutningen i onsdags så bra som den bara kunde bli och ni kan till och med återuppleva den i video här på lemshagas hemsida.

Med en sådan härlig avslutningsvecka önskar vi er en härlig sommar och välkomnar er tillbaka den 22 augusti, men då som Tellusar i Lillgården!

/Daniel, Krister, Marie och Simon

Viktig info inför kommande läsår:

All information kring Ängsholmen, nya klasser och mentorsindelning finns publicerat i SchoolSoft under “Nyheter”. För varje punkt så behöver ni bara ladda ner de PDF-dokumenten som finns bifogade.

 

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']