Mars vecka 17

Hej bästa marsianer och vårdnadshavare!

En annorlunda vecka med blandade händelser. I torsdags var vi med och spelade schack56an där Mars röd hamnade på en 16e plats och Mars grön på en 23e plats, bra jobbat! Ni bevisade att ni verkligen kan när det gäller då alla visade ett stort engagemang för tävlingen.

Dessutom fick vi det glädjande beskedet att vi har kommit vidare i Retorikmatchen där två elever från Mars grön kommer att delta, vi är verkligen stolta över er.

Under veckan som varit har vi fokuserat mycket på att fotbollsplanen ska fungera som den ska, både med regler och vilket språk vi använder mot varandra. Både vi som mentorer och ni elever har märkt av en stor skillnad och vi fortsätter att arbeta för att det ska fortsätta i den riktningen.

I och med nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten där gravida från vecka 20 anses vara en riskgrupp för Covid-19 behöver jag gå hem tidigare än planerat. Därmed kommer någon från och med nästa vecka att vikariera på mina lektioner. Trixie kommer finnas med på Paralympics samt ta mina lektioner torsdag-fredag. Jag kommer fortsatt arbeta 25% med administrativa uppgifter hemifrån. Självklart finns jag kvar för frågor och funderingar via mejl framöver om det skulle vara något.

När det kommer till mentorskapet kommer Catrin att ta över från och med måndag. För att behålla så mycket trygghet som möjligt i gruppen kommer hon prioritera att lägga extra tid på att finnas kring barnen under dagarna. Hon hälsar att ni självklart ska höra av er om behov finns – och försäkrar er om att hon läser allt – men ber er samtidigt ha förståelse om hon missar att svara då det är rätt mycket att ha koll på kommande veckor. 

Det är med stor sorg jag lämnar era barn och jag kommer innerligt att sakna dem. Hälsa gärna era barn där hemma att de när som helst kan kontakta mig om det är något som de vill ta med mig.

 

Kommande vecka

Måndag – onsdag: Paralympics, viktigt att ta med sten, matlåda, bestick och något att dricka ur.

OBS! Ingen sovmorgon dessa dagar.

Tiderna för dessa dagar är följande:

Måndag: 08.20-14.20

Tisdag: 08.20-14.00

Onsdag: 08.20-13.30

 

Torsdag: Läsläxa

Fredag: Matteläxa – se Schoolsoft

 

Trevlig helg önskar,

Maria, Catrin, Anna och Johanna

 

 

2 kommentarer

Kommenteringen är stängd.