Mars veckobrev v.19

Hej alla Marsisar!

Skolans dag i onsdags var väldigt lyckad, tusen tack till alla som bidrog!! 

En annan sak som först blev väldigt lyckad var vår promenad till motorvägstunneln där vi städade längs cykel och gångvägen. Det var väldigt mycket mindre skräp än förra året när vi städade där för första gången. Väldigt kul att så många av eleverna uppmärksammade det. Trots det fanns det lite skräp som vi med gemensamma krafter plockade med oss tillbaka till skolan där det kunde slängas ordentligt. Handskarna vi använde tänkte vi återanvända i sann miljö-anda.

Tyvärr blev det inte lika trevligt på rasten efter då ett helt gäng bestämde sig för att kasta blöta pappershanddukar på skolgården som en “lek”. Väldigt tråkigt att budskapet med att hålla Sverige och vår närmiljö ren inte gick in hos alla… miljötänk är inte något man gör ibland för syns skull, det ska genomsyra hela ditt liv och alla beslut du tar (både stora och små) det är därför vi jobbar så mycket med det i skolan. Vi måste få till stora förändringar för att hjälpa vår miljö och då räcker inte lite ibland.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nu är det väldigt mycket dagar som blir lediga eller special och vi ska göra vårt allra bästa för att informera er. Vi försöker ta en vecka i taget i veckobreven, läs och kommentera som vanligt.

Men annat som är viktigt att ni elever har koll på är följande påminnelser

 

Påminnelser!

MOBILFÖRBUDET
Innanför skolans väggar råder ett totalt mobilförbud från det att du kommer till skolan på morgonen. Du får använda mobilen utanför skolan efter skoltid. Vi kommer vara extra noga med att beslagta mobiler vi ser inomhus och det är dina föräldrar som måste komma till skolan och hämta en beslagtagen mobil!
– Har du förstått mobilreglerna? Svara med JA i kommentarsfältet om du har förstått, har du några frågor så skriver du det i kommentarerna också.
.
 .
PLASTKORKAR
Vi behöver mycket fler plastkorkar till vårt projekt, bidra gärna!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kommande vecka, v.20

måndag     Klubben öppen, skolan stängd
tisdag    klubben öppen, skolan stängd
onsdag    klubben öppen, skolan stängd
torsdag   temadag med praktiska ämnen (musik, slöjd, idrott, bild) hela dagen 8.20-14.00, samling i Amfiteatern!
fredag   vanlig skoldag

Nu är det också dags att komma ihåg solcreme och keps/hatt när ni är ute i solen och hålla koll på väderleksprognoserna så ni inte missar när det blir regn framöver!

varma hälsningar, Ayla, Julia, Malin

En kommentar

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']