Mars veckobrev v 2

Äntligen alla elever i Mars, ses vi igen!

Vad kul det har varit denna vecka att återigen få träffa er alla i Mars. Det har varit pang bom igång här i skolan och jag tror att även om det har varit mycket jobb har det varit kul och lite skönt att vara tillbaka.

Svenska

Vi har nu släppt läsförståelse och gått över på skriften. Under de första veckorna kommer vi att få lära oss om olika typer av texter. Vad som är typiskt för dem och vad syftet är (varför vi skriver de texterna/meningen med dem). Det har varit full fart på en gång men träning på att ta/föra anteckningar samtidigt som vi skapar facit för de olika typerna av texter. Det har varit STORT fokus från er sida och både jag och ni har blivit energiboostade utav dessa lektioner. Mycket skrivkramp efter allt skrivande men vi har pratat både om att inte hålla så hårt i pennan som ovanan att skriva så här mycket. Det kommer att släppa men en stund till kommer vi att ha lite ont i händerna…

Bad i Gustavsbergsbadet 18/1

På onsdag 18/1 ska vi i Mars åka och simma/bada. Detta gör vi i Gustavsbergs badhus. Vi ses där kl 8:40. Ta med er badkläder och ombyte, vi äter lunch i skolan som vanligt.

Utvecklingssamtal

Nu är det återigen dags för utvecklingssamtal och för VT -17. Alla föräldrar tillsammans med sina barn går in på Schoolsoft och bokar in passande tid för samtal. tiderna ligger redan uppe och det är först till kvarn som gäller. Vi ser fram emot att få träffa er alla igen för ett nytt utvecklingssamtal.

Nästa vecka:

Mån: Idrott (röd)
Tis:
Ons: Simma i Gustavsbergsbadet (ses där 8:40)
Tors: Idrott (grön)
Fre:

Kommande:

25/1- Utecklingssamtalsdag (heldag)
6/2- Allaktivitetsdag
V 9- sportlov

Ha en trevlig helg!

Från oss i Mars

7 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']