Mars veckobrev v 22

Marsianer

Sista hela veckan denna termin och läsår har gått. Det har varit mycket vi har gjort. Räknat matte, jobbat med ordklasser, haft redovisningar i engelskan, sprungit och sedan badat på idrotten. Ja vi har hunnit med massor!

V 23- temavecka, normkritik

Nästa vecka är en kortvecka. Då kommer vi att ha schemabrytande dagar onsdag till fredag, alltså “hela” veckan. Vi kommer att arbeta med normkritik och allas lika värde. Under onsdagen och torsdagen kommer vi att ha gruppuppgifter och stationer att arbeta med. Under fredagen används alla våra nya kunskaper i ett paralympics här på skolan. Dagarna börja 8:20 och slutar ca 14:00. Onsdag och torsdag kan ni ha “vanliga” kläder men på fredagen är det bra att vara idrottsklädd och ta med en vattenflaska.
Under dessa dagar kommer vi att vara i blandade grupper från årskurs 4, 5 och 6. I vilken grupp ni hamnar kommer ni att få veta på onsdag morgon då vi samlas i klassrummet som vanligt när vi startar. Dessa grupper kommer ni att vara i under alla tre dagar. Läs mer i bifogad fil nedan.

Paralympics Lemshaga

Klassdisco

Sista veckan kommer det att vara ett klassdisco för er i Mars. Det kommer att ske på måndagen 12/6 och vara i klassrummet. Tiden för discot är 17:00-20:00. Mer information kommer i senare veckobrev.

Mars klassdisco

Ha en trevlig helg

Daniel, Krister, Simon och Marie

2 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']