Mars veckobrev v.35

Hej alla Marselever med familjer!

Nu har det gått två härliga veckor i skolan. Vi är väldigt glada att ha er tillbaka och det känns som att ni också har saknat att vara här. Första veckan hade vi inga lektioner, istället var vi på utflykter och hade samarbetsövningar. En lokal pedagogisk planering (Lpp) för hur vi jobbar med normer och värden i Mars finns på hemsidan. Det är väldigt viktigt för oss att alla känner sig trygga, sedda och delaktiga i gemenskapen.

Varje elev är en viktig del av att vi alla får en fin stund tillsammans!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cykelutflykten var väldigt lyckad. Först trafiksäkerhet och cykelteknik innan vi gav oss iväg mot Brunn och Dyviken. Vi stannade och åt lunch på stranden och badade. På vägen hem var det några som valde att utmana sig själva och cyklade genom skogen med Jonas och Ayla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veckans lektioner har kommit igång bra. Mycket nytt men också mycket ni känner igen. Några nya lärare och lite nya klassrum.

Eftersom det är viktigt att komma i tid till era lektioner finns det flera klockor inne och ute men det absolut lättaste sättet att hålla koll på tiden är en klocka på armen.

På idrotten är vi ute, tänk på skor och kläder som passar för det. Vi uppmanar ALLA att duscha efter VARJE idrottslektion så ta med handduk!

 

Planeringarna för respektive ämne börjar komma upp på hemsidan som Lpp’er. I trä- och metallslöjden har vi repeterat verktyg och tekniker med en uppstartsövning. Även lite lagning av leksaker har skett på rasttid!

Framöver kommer vi arbeta med skålar i olika material. Mer information finns i Lpp’n.

 

Trevlig helg önskar mentorerna och pedagogerna i Mars!

 

En kommentar

Kommenteringen är stängd.