Mars veckobrev v 4

Hej alla Marsianer

Svenska

Vi har nu kommit en bra bit in i arbetet med argumenterande texter. Denna vecka har vi tränat på att sätta ut rubriker och skriva bakgrunder till befintliga rubriker. Det var väldigt kul att höra om era vitt skilda bakgrunder, som ni själva hittade på och konstruerade. Vi har hört allt ifrån att isbjörnen Anna ska få stanna, om varför vi ska rädda hackspetten och varför vi bör rädda lekplatsen. Alla grupper har redovisat och det har varit bra grupparbeten där alla hjälpts åt. KUL!

Kapprum

Vi har idag på mentorstimmen gått igenom våra kapprum. Vi har städat och plockat undan alla saker/kläder och så vidare som är våra. De kläder som fanns kvar på golvet och i kvarglömtlådan har vi lagt i sopsäckar som nu finns hos vaktmästaren. Vi har pratat om att vi behöver tänka på att hänga upp våra saker och skor och varje fredag eftermiddag behöver tänka extra mycket på detta. Alla kläder som ligger kvar på golvet när lektionerna och Klubben är slut för dagen, kommer att plockas undan och läggas i säckar hos vaktmästaren. Detta för att vi ska bättre yta, få det städat och se trevligare ut. Detta börjar vi med redan imorgon.

Utvecklingssamtal

Vi har under denna vecka haft majoriteten av utvecklingssamtalen. Det har varit trevligt att både få höra era elevers tankar och träffa er föräldrar. Vi tackar så mycket för dessa utvecklingssamtal och hälsar de som ännu inte haft sina utvecklingssamtal välkomna!

Nästa vecka v 5.

Mån- Idrott (röd)
Tis-
Ons- Idrott (röd+ grön)
Tors- Idrott (grön)
Fre

Kommande:

6/2 Allaktivitetsdag

Ha en trevlig helg

Mentorer i Mars

8 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']