Mars veckobrev v.5

Hej alla Marsisar!

Det har varit en konstig vecka den här veckan. Först var det utvecklingsamtalsdag, tack för alla fina samtal, nu är vi alla taggade att jobba vidare!

Och sen var det allaktivitetsdagen. Den var väldigt lyckad, alla fick sina förstahandsval på aktiviteterna och vi hoppas alla hade en riktigt bra dag. Några fick uppleva snö och is trots den varma vintern, andra var väldigt glada att vara inne i värmen. Kreativt, lustfullt, glädjerikt och aktivt var det iaf oavsett var vi va.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Föra veckan var det lite schemaförändringar som trädde i kraft, det var dags att byta slöjdart och även skifta mellan musik och bild. Nu rullar allt på under resten av terminen och alla har kommit igång bra med nya ämnen och projekt.

I trä- och metallslöjd har vi först haft lite uppvärmning med en övning som både kräver att man följer instruktioner, fattar egna beslut och att man samarbetar. Nästa vecka påbörjar vi projektet skålar, först ut är en träskål som ska urholkas med hjälp av en skölp därefter blir det en skål av metallplåt.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Vi har gjort en liten justering inför föräldramötet den 11 mars. Vi skulle vilja avsätta en extra halvtimme i början till Ängsholmen. Planeringen blir därför som följer

17.30 Ängsholmen

18.00-19.00 övriga punkter och information

finns tid även efter för gruppen som jobbar med Ängsholmen att sitta kvar och planera om det behövs.

 

 

Trevlig helg!