Mars veckobrev v 50

Hej alla i Mars

Då var sista hela vanliga veckan avklarad för denna termin. Veckan som varit har varit en normal vecka med lektioner som vanligt. Ett undantag bara LUCIA!

lucia lucia-2

i-snonstorgarden-i-snon

Idrott

Vi har haft besök under några lektioner av tjejerna som jobbar i köket som kommer från Burundi. De lärde oss dansa afrikansk dans och det var så roligt. Både att delta men också att få lära oss en helt ny typ av dans.

Det kommer mycket information om nästa vecka (sista veckan, skolavslutningsveckan) så läs noga nedan


Måndag 19/12- fadderdag

Denna dag kommer vi att träffa våra fadderbarn. Vi kommer att julpyssla och äta lunch ihop. Vilka olika sorters pyssel vi kommer att göra har ni varit med och bestämt. Vi har också på mentorstimmen (bestämt vad vi ska göra) skapat mallar så alla kan se och förstå vad man kan tänka sig att göra denna dag. Denna dag börjar vi 9:30 och slutar vid 13:00. Ni som har klubben går dit (klubben öppnar då) annars åker man hem för dagen.

Tisdag 20/12- klassens dag

Denna dag är det dags för klassens dag. Krister och Marie har på egen hand bestämt vad vi ska göra denna dag (tillsammans med några föräldrar som är involverade). Vi kommer att starta dagen som vanligt 8:20 och vi slutar ca 15:30. Det är en lång dag (måndagen kortare) men det behöver vi för att hinna med det vi vill och ska göra.

Denna dag kommer vi börja i skolan, äta en tidig lunch för att sedan tillsammans åka och titta på bio. Vi ska se Star Wars. När vi var med i reklaminspelningen tidigare i höst fick vi några biocheckar som betalning. Dessa ska vi nu utnyttja och åka på bio, hela klassen tillsammans. Vi skolan (och klasskassan) står för biljetten (ni behöver alltså inte ta med pengar för att betala biobiljetten utan det har vi ordnat). Vill ni får ni gärna ta med er pengar denna dag till ex. popcorn och dricka (det betalar inte vi). Vi slutar ca 15:30 denna dag (beroende på när bion exakt slutar) och vi slutar på bussen på väg tillbaka till Lemshaga (ni behöver inte hoppa av bussen vid Lemshaga om ni sitter på rätt buss hem).

Onsdag 21/12- Fair Play Cup + avslutning i kyrkan (em/kväll)

Sista dagen för denna termin. Det är Fair Play Cup, innebandyturnering som vi ska delta i. Detta gör vi klassvis. Separat schema för denna dag, matchtider, finns och det kommer ni få se på onsdagen. Vi börjar 8:20 och slutar ca 14:30. Denna dag är det också julbord i skolan, MUMS! Efter Fair Play Cup ses vi alla (inklusive er föredrar) i Gustavsbergs kyrka för skolavslutning. Avslutningen börjar 16:00.

Glöm inte att ni vårdnadshavare måste fylla i dokumentet kring ert barn och skolavslutningen. Detta är något som är obligatoriskt att fylla i. Det handlar om ert barn stannar kvar i skolan efter skolans slut (ca 14:30) och följer med oss mentorer till skolavslutningen i kyrkan (som är obligatorisk) eller om ert barn först åker hem och sedan tar sig till avslutningen själv, på egen hand. Detta behöver vi veta (vilket ni fyller i formuläret nedan för) för att vi vet vem som har ansvaret för eleverna/barnen denna tid som är mellan skoldag och avslutning.

Klicka här för att komma till formuläret.

 

Trevlig helg

Mentorer i Mars

8 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']