Mars veckobrev V51

Hej alla marselever.

Nu har vi äntligen nått terminens mål & fått vårt välbehövliga jullov. Men dessa fina bilder fick vi bara se en dag. Men vi får hoppas att det kommer snö på lovet.

Faddring + Naturhistoriska riskmuseet

Under måndagen träffade vi våra fadderbarn i Pluto. Vi satt i grupper och jobbade med att skriva namnskyltar, lekte, spelade spel,   och bara umgicks tillsammans. Det var en supermysig eftermiddag tillsammans.

På tisdagen åkte vi på museum istället för att ha regelrätta lektioner. Vi åkte dit för att fortsätta vårt arbete om kroppen. Alla fick gå själva på museet denna dag för att leta efter fakta till just sin kroppsdel. Det var så kul att vara med er ute på museum. Ni skötte er exemplariskt!

Idrotten har vi haft lite fri lek den sista lektionen. Vikingagungan är alltid poppis bland eleverna, likaså vårt fina julbord.

Vi slutade veckan med mys i klassrummet. Vi bjöd på julmust, apelsiner, äpplen, popcorn och pepparkakor och tittade på en klassisk julfilm. Det var så kul att få sluta terminen med att höra er skratta så till denna film. Perfekt avslut.

Vi ses igen 8/1-20 8:20.

Tack för denna termin, vi ser fram emot nästa

Camilla, Ayla, Krister och Marie

En kommentar

Kommenteringen är stängd.