Merkurius V. 11

VECKAN SOM VARIT
Måndag; Vi hade en liten annorlunda måndag. Alla elever som hade något kvar att lämna in eller få hjälp med skulle komma till skolan på mentorstiden. Vi hade 3 elever som kom. Några elever som skulle ha kommit till skolan dök ej upp. Läs veckobrevet noga och lyssna ej till era kompisar.

På em var Merkurius på Bio i Gustavsberg. Några av er elever störde ordningen i salongen. Jättetråkigt att några av er missköter sig och förstör för resten av biopubliken.

 

VECKAN SOM KOMMER

Vanlig skolvecka. Inga prov på schoolsofts provschema. Tänk igenom om du har lämnat in alla uppgifter, projekt mm i alla ämnen. Försök att vara ute i solen och ljuset varje dag. Vi får nu varmare och soligare väder. Visst är det härligt.

Mentorstiden på måndag så har vi klassråd. Marsgruppens aktiviteter. Vi kommer att köpa in en del spel och lekmaterial. Fundera gärna vad ni skulle vilja ha för material till rastaktiviteterna.

 

ÖVRIG VIKTIG INFO
Prao
Veckorna rullar på och vi är snart där. Vecka 17 skall ni alltså ut i det verkliga livet under en vecka för att förhoppningsvis få en bra och tydlig inblick i hur arbetslivet fungerar. Eftersom elever inte får prao hos sina egna föräldrar men att föräldrar i klassen kanske gärna tar emot praoelever så kan ni maila någon av oss mentorer att ni har en plats som vi kan försöka förmedla till någon annan elev i klassen. Tack för hjälpen!

Föräldramöte
Vi vill passa på att tacka alla er som hade möjlighet att närvara under mötet. För dig som tyvärr inte hade det, kan nedanstående protokoll vara väl värt att läsa. Tack Lena för fint sammanfattat.
Protokoll

Vi kommer att ha ett föräldramöte till den 5 april kl 18.00 i L3 då vi kommer att ha syv information om gymnasieval och spika klart saker kring klassresan.

Klassresa
Februarigruppen har nu satt fart ordentligt. I onsdags var ansvariga här och delade ut grillsåser till Merkuriusarna. De är i paket om 3 stycken, som säljs för 100 kr per paket. Alla elever får sälja 5 st paket var.
Eleverna har nu ca 14 dagar på sig att sälja så senast den 
22 mars vill vi att 500:- sätts in på konto 8327-9,934 452 954-1 i Swedbank. På detta får ni in ca 10.000:- till klasskassan!

 

KOMMANDE VIKTIGA DATUM
V 14, tisdag 4 april: Besök på Ungdomsmottagning f.m (grön)
V 14, onsdag 5 april: Föräldramöte
V 14, fredag 7 april: Besök på Ungdomsmottagning f.m (röd)
V15: Påsklov
V 16, måndag: Lovdag
V 17: Prao

V 18; Måndag 1 Maj Lov

V 19; Onsdag 10 Maj  Skolans dag

V20; Måndag 15 maj Studiedag

Ha en Härlig helg i Solen!

Ann,Maggie,Henrik

 

7 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']