Merkurius veckobrev v.10

Hej Merkurius!

VECKAN SOM VARIT
Vi startade upp veckan som vanligt med mentorstid enligt schema och diskuterade stämningen, tryggheten och trivseln i klassen och Ladan – hur det är nu och vad vi kan göra för att förbättra det.
I torsdags var Grön på besök hos Elin för livskunskap. Annars har det varit en vanlig skolvecka!

 

VECKAN SOM KOMMER
Måndag – Skolbio
På måndag ska ni på skolbio i Gustavsbergs Centrum. Ni ska samlas kl.12.15 utanför Gustavsbergs Teatern. Ni kommer få sovmorgon fram till bion. Det innebär att måndagen börjar kl 12.15 för de flesta av er.

Ni som har prov/omprov att göra eller inlämningsuppgifter som inte är inlämnade än måste komma på måndagens läxläsningstid för att göra dem. Det är frivilligt för resten att komma till skolan innan bion, om ni behöver hjälp är ni välkomna. Vi mentorer kommer sitta i Hemkunskapssalen under mentorstimmen ifall någon av er vill ha hjälp med något.

Bion är 90 minuter och slutar ca 14.00. Därefter ska ni ta bussen kl 14.17 tillbaka till Lämshaga för att ha eran sista lektion för dagen (NO/engelska).

 

ÖVRIG VIKTIG INFO
Prao
Veckorna rullar på och vi är snart där. Vecka 17 skall ni alltså ut i det verkliga livet under en vecka för att förhoppningsvis få en bra och tydlig inblick i hur arbetslivet fungerar. Eftersom elever inte får prao hos sina egna föräldrar men att föräldrar i klassen kanske gärna tar emot praoelever så kan ni maila någon av oss mentorer att ni har en plats som vi kan försöka förmedla till någon annan elev i klassen. Tack för hjälpen!

Föräldramöte
Vi vill passa på att tacka alla er som hade möjlighet att närvara under mötet. För dig som tyvärr inte hade det, kan nedanstående protokoll vara väl värt att läsa. Tack Lena för fint sammanfattat.
Protokoll

Vi kommer att ha ett föräldramöte till den 5 april kl 18.00 i L3 då vi kommer att ha syv information om gymnasieval och spika klart saker kring klassresan.

Klassresa
Februarigruppen har nu satt fart ordentligt. I onsdags var ansvariga här och delade ut grillsåser till Merkuriusarna. De är i paket om 3 stycken, som säljs för 100 kr per paket. Alla elever får sälja 5 st paket var.
Eleverna har nu ca 14 dagar på sig att sälja så senast den 
22 mars vill vi att 500:- sätts in på konto 8327-9,934 452 954-1 i Swedbank. På detta får ni in ca 10.000:- till klasskassan!

 

KOMMANDE VIKTIGA DATUM
V 11, måndag 13 mars: Skolbio, e.m
V 14, tisdag 4 april: Besök på Ungdomsmottagning f.m (grön)
V 14, onsdag 5 april: Föräldramöte
V 14, fredag 7 april: Besök på Ungdomsmottagning f.m (röd)
V15: Påsklov
V 16, måndag: Lovdag
V 17: Prao

Trevlig helg!
/Maggie, Henrik och Ann

11 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']