Merkurius veckobrev v.13

Hej alla i Merkurius!

Närvaron blir bättre och bättre. I dag var det endast fyra i personalen som var frånvarande och ca 60 elever. Som ni vet fattas det många beslut i nuläget. Det kan vara en snabbt tillkommen studiedag, information om distansundervisning, nya busstider. För att ingen ska missa något är det superviktigt att ni håller koll på Schoolsoft.

Distansundervisningen startade på riktigt den här veckan. Vi lärare gör vårt bästa att göra ett lektionsupplägg som även kan följas hemifrån om man orkar. Att studera på distans innebär också vissa förpliktelser. Det är inte okej att enbart gå in och ta närvaro  och sedan inte producera något. Att lämna in sina uppgifter när man studerar på distans är superviktigt annars ser vi inte att ni har arbetat.

Viktiga datum framöver:

Nya busstider börjar gälla 23/3: Av den anledningen har vi ändrat vårt schema så att ingen lektion startar före 8.40.

Syv Daniel 22/4 istället för den 15/4: Tid för detta är klockan 18.00.

Hälsosamtal: Judith (skolsköterska) fortsätter med era hälsosamtal. Hon kommer lugnt och metodiskt att beta av er en efter en så har du ännu inte varit där så är det snart din tur. Ni har inga personliga tider utan Judith hämtar er när det passar henne och övriga verksamheten.

Kommande viktiga datum

v.15 – Påsklov

v. 16 -mån 13 april Lov

v.18 -Fre 1 maj Lov

v 21 – Studiedagar och Lov

v. 24 Må 8 juni friluftsdag.

Tis 9 Juni -Förbereda Solens avslutningsmiddag.

Onsd 10 juni Avslutning

Trevlig helg på er!
Charlotta, Henrik, Ann & Cristin