Merkurius veckobrev v.14

Hej allesammans!

Vi har haft full fart denna vecka och många har verkligen ansträngt sig och jobbat hårt med att ta sig i mål till lovet med flaggan i topp, kul tycker vi mentorer!!

Mentorstid

Måndagens tid tillsammans använde vi för att göra vårfint i Ladan. Kul att se det stora engagemanget och allt ansvar som togs när vi ”gick loss i Ladan”. Vårt fokus på språkbruk och gymnasieval dyker upp igen efter lovet.

SO
Avslut för religionsavsnittet hade vi denna vecka. In i det sista vässade vi jämförelser och slutsatser. Kul att se vad som är möjligt när vi nu byggt på kunskaperna om dels kristendom och dels hinduism.  Ett viktigt fokus har varit att koppla religion och rättigheter dels rätten att tro på vad du vill men även hur religioner kan påverka ens möjligheter. Efter lovet skiftar vi fokus och glider in i geografins domäner!

Kommande föräldramöte 20/4
Dags att ses igen och vi bjuder in till ett möte där vi minglar en stund först 17.30-18. Därefter samlar vi ihop oss och tar oss av kvällens innehåll tillsammans. På dagordningen står bl a Gotlandsplaneringen, glimtar från vårt arbete som pågår och kvällens diskussionsområde – ungdomar och fordon.
Vi avrundar 19.30.

Varmt välkomna!

Kommande:
v. 16 Föräldramöte: mingel 17.30-18 sedan möte 18-19.30

Merkurius teamet passar på att önska alla en fin hel & påskledighet