Merkurius veckobrev v.48

Hej gänget!

Så fort en termin kan gå. I helgen tänder vi våra ljusstakar och sätter upp våra stjärnor.  I onsdags besökte vi Armémuseum, Naturhistoriska samt tekniska.

 

Snart är det dags för betygsättning (ca två veckor). Samtidigt är det en del inlämningsuppgifter och prov kvar. Är det så att man inte klarar ett prov, inte lämnar in sina uppgifter, finns inte tiden för kompletteringar eller omprov innan betygsättning. Då finns det en risk att man kan få ett F trots att eleven inte fått en ämnesvarning. Självklart tar vi tag i det efter julen istället.

Nästa vecka:

  • På måndag är det dags för vår utflykt till kungliga Operan där vi ska se Mozarts Trollflöjten. Det blir toppen! Här kommer ett par viktiga påminnelser och uppdateringar.
    – Vi bestämde idag att vi ses på Södermalmstorg vid Slussen kl 10.20 istället för vid skolan eller värmdö marknad. Om du vill ha sällskap dit hör av dig!
    – Glöm inte matsäck! Det finns inga marginaler till att köpa lunch.
    – Knappt hälften av eleverna har fått godkänt på egen hemfärd. Observera att jag behöver denna info från vårdnadshavare per mail. Om du noterat i swishmeddelandet måste du även skriva en rad till jonas.karlhager@lemshaga.se.
    Tack!
    mvh Jonas Karlhager
  • Föräldrakoordinatormöte i skolans matsal, obs ändrad tid till kl. 19.00
  • Ni som missade NO-provet idag, gör det på provtiden nu på onsdag.

Kommande datum:

  • 13/12 Lucia vid amfiteatern kl.8.00
  • 19/12 Skolavslutning i kyrkan för Ladan 18.30-19.15

 

Hoppas ni får en fin första advent!

Ann, Charlotta, Henrik och Cristin

 

En kommentar

Kommenteringen är stängd.