Merkurius veckobrev vecka 14

Hej Hallå Merkurius!!

Många har längtat, vissa mer än andra, men nu är vi där. PÅSKLOV!!! Känns både galet och konstigt att vi redan är inne i April. Det är såååååå lite tid kvar på det här läsåret och sedan har vi bara sista året i grundskolan kvar. Smaka på den:)

Veckan som gick: Lite mindre glest har det allt varit i bänkarna den här veckan. Ordinarie personal har vi också haft på nästan alla lektioner vilket säkert bidragit till det som vi upplevt som en lugn vecka innan ledighet. Vi håller tempot uppe i klassrummen och några kämpar på hemifrån för att hänga med så gott det går under rådande omständigheter. Vädrets makter har varit med oss (förutom första timmen idag), så uteraster har naturligt blivit ett alternativ. Även om man som elev inte får göra exakt det man vill på alla platser så är det ändå viktigt att ni tar er ut – av många anledningar i dessa tider.

Veckan som kommer: Ja, det är ju påsklov det!! Gött!

Övrig viktig info

Schoolsoft: Se till att läsa allt som skolledningen lägger ut. Det kan hända saker snabbt och det är den kanalen skolan valt för att nå ut snabbt med info.

Classroom: Där skall ni hitta all info om pågående undervisning. Du som vårdnadshavare kan få en egen inloggning hit genom att vi bjuder in dig till ”Klassrummet”. Kontakta då berörd pedagog så löser vi det.

Föräldramöte: Onsdagen den 22/4 kl.18:00 med info från Daniel vår SYV. Då det är som det är så lutar det åt att mötet kommer hållas via GoogleMeet. Exakt hur det kommer gå till återkommer vi till efter lovet. Spännande!!

Schemat: Efter påsklovet, alltså redan tisdag 14/4 så är planen att vi återgår till normalt schema med start 8:20. Det har ju att göra med bussarna som nu skall ha börjat gå normalt igen.

Kommande viktiga datum 

v.15 – Påsklov
v. 16 -mån 13 april Lov
v.18 -Fre 1 maj Lov
v 21 – Studiedagar och Lov
v. 24 Må 8 juni friluftsdag.
Tis 9 Juni -Förbereda Solens avslutningsmiddag.
Onsd 10 juni Avslutning

Hoppas nu att ni alla får ett härligt lov trots inskränkningar i vår rörelsefrihet, med massor av godis och fint målade ägg!!

Glad Påsk!!

 

//Ann, Cristin, Charlotta och Henke