Plutos veckobrev v.24

Kära Plutofamiljer!

Tack för våra fina presenter, er uppskattning och alla värmande ord!

Det känns lite vemodigt att avsluta läsåret med er alla, barn och föräldrar, men det blir spännande för barnen att gå vidare till Neptunus där nya möten och utmaningar väntar. Vi finns ju alltid kvar en trappa ner eller ute på skolgården för den som vill säga hej.

Som vi skrev i förra brevet har vi nu bestämt att inte göra några fler förändringar med grupperna (röd och grön), vilket betyder att så som grupperna ser ut idag kommer de att se ut när barnen kommer tillbaka efter sommaren och börjar i Neptunus. Det börjar också tre nya klasskamrater till hösten eftersom två Plutokompisar flyttar och klasserna utökas till 19 elever.

De blivande lärarna, Ann-Sophie Petersen, som kallas Ansi, och Lisa Webering, kommer under sommaren att skicka ut ett brev med b.la en sommaruppgift. Vem som tar den röda eller gröna klassen är inte bestämt.

Det är ännu inte klart vem klassernas ansvarspedagog för fritids blir.

 

Sommarfritids

Vi vill att ni som anmält behov av fritids under sommaren ser över barnens klädutrustning.
Regnkläder, tunnare ombyteskläder, badkläder, handduk, vattenflaska, solkräm, hatt eller keps bör finnas här. Vid fint väder kan vattenspridaren vara igång.
Kommer ni senare än 9.00 under sommarlovsdagarna skickar ni ett mejl till fritids@lemshaga.se 
Sjuk- och ledighetsanmälan görs som vanligt på schoolsoft, och nu är det viktigt att alla familjer lägger in sina barns tider så att alla pedagoger som arbetar under sommarveckorna kan gå in och läsa av närvaron.
Håll utkik efter veckornas sommarlovsprogram på hemsidan.

Sommarfritids: v. 25, 26, 27 samt 32 och 33.

Skolstart måndagen den 20 augusti i vecka 34.

Fritidsmobil: 08-586 313 27.

Kläder

Vi ber er tömma barnens klädhyllor i kapprummen och lådorna i hallen innan ni försvinner på sommarledighet. Titta även i klädkorgarna som står i hallen.
När barnen kommer tillbaka till fritids och skolan i augusti har de sina kapprum med egen hylla på övre plan.
.

Vi önskar er alla en skön och avkopplande sommar med härliga bad och många fina stunder med familj och vänner. Lycka till på er fortsatta Lemshagaresa!

Maria, Daniel, Anna och Emma

 

 

 

 

 

 

 

5 kommentarer

  • Tack snälla för detta år! Ni pedagoger är fantastiska! Tack vare Er och alla fina Plutokompisar har Truls varit väldigt trygg och haft väldigt roligt!

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']