Saturnus julbrev v. 51

Hej alla fantastiska Saturnusar!

Nu är det dags för ett efterlängtat jullov. Vi vill börja med att tacka för den fina presenten, men även tacka för en lärorik och rolig termin. Vi har lärt oss massor av nya saker men framför allt har vi varit med på en fantastisk resa där vi sett er elever utvecklas och bli alltmer självständiga. Det värmer hjärtat när man får se sina elever utvecklas och prova sina egna vingar.

Vi vill även passa på att tacka för att vi tillsammans samlade in 1530kr till förmån för Musikhjälpen och en värld utan barnarbete! <3 (Totalt samlade man in över 54 000 000 kr!)

 

Denna vecka har vi knutit ihop säcken samt plockat ihop och städa upp efter höstterminen. Vi har avslutat de teman vi haft för den här terminen: Världen, Bråk, Massa, kraft och rörelse samt boken “Hemligt: Jördis hjärta Hjalmar.” Vi hann dessutom ha en liten utställning av våra broar.

 

Vilken mysig julavslutning vi trots allt fick även om det inte är som vanligt. Vi tittade på julavslutningen i klassrummen,  hade en sista bildlektion med Cissi och avslutade med en julfilm. Men höjdpunkten var nog ändå när vi fick krascha våra pepparkakshus!


 

 

Under jullovet vill vi uppmuntra eleverna till att fortsätta läsa böcker hemma. Läs helst lite varje dag för att hålla igång läsförmågan. Skriv ner på en lapp ord eller uttryck du tycker är svåra, så pratar vi om dem när vi är tillbaka!

Nu vilar vi upp oss och tar nya tag inför vårterminen som börjar tisdagen den 11/1 kl.8.20. 

 

Vi önskar er alla en God jul och ett Gott nytt år!

 

Daniel, Ingela, Jenny, Caroline och Vincent.

 

2 kommentarer

Kommenteringen är stängd.