Saturnus sommarbrev

Hej alla blivande Jupiter!

Tänk vad snabbt tre år kan gå! Det är nu dags att gå skilda vägar. Det är dags för nya kunskaper och utmaningar på olika håll. Vår väg tillsammans har inte alltid varit rak utan har mött på små hinder. Trots det är vi i mål med gott resultat!

 

Det har varit ett nöje att få lära känna er samt få ta del av er personliga utveckling. När vi tittar på gamla bilder, från när vi träffades för första gången, inser vi hur stora ni har blivit. Det är nu dags att ta klivet upp till mellanstadiet.

 

Nu är det dags för ett efterlängtat sommarlov och vi vill passa på och tacka för oss. Tack även för det fina trädet som vi fick av er på avslutningsdagen. Det kommer att bli fint att se det växa sig större och blomma, precis som ni kommer att göra.          

 

 

Tack för att vi har fått lära känna er. Ni kommer alltid att vara “våra elever”!

Vi önskar er all lycka på er fortsatta resa.

Njut nu av ett härligt sommarlov!

 

Kram

Ingela, Ann-Sophie, Mats & Trixie

 

Ps Vi hade förberett ett bildspel från året i Neptunus som skulle visas under avslutningen. Under all uppståndelse glömdes detta bort och vi har därför skickat bildspelet på elevernas Google Drive – Året i Neptunus. Det blir en titt tillbaka hur små de var första gången vi träffades ds.

 

Hälsning från fritids:

Sommarlovet är här!

 

Om ni tänker ta en sovmorgon och kommer senare än kl 9.00 är det viktigt att du meddelar fritids. Skriv en kommentar under mina tider i schoolsoft. Om ni tar ledigt från en närvaroanmäld dag måste ni anmäla frånvaro.

 

Låt gärna badkläder, handduk, solkräm och vattenflaska finnas i kapprummet de dagar ni är på fritids.

Naturligtvis behövs kläder efter väder:-)

När ni tar semester är det viktigt att ni tömmer kapprummet. Inga saker får ligga kvar då vi får det storstädat och fint inför nästa termin.

/Fritids

 

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']