Saturnus välkomstbrev

Hej alla blivande Saturnusar!

Hoppas ni har haft ett härligt sommarlov och är taggade på att komma tillbaka till våra nya klassrum i Villan. Vi ser verkligen fram emot att träffa er igen den 18 augusti kl. 09:00 för skolstart. Vi hälsar även våra två nya klasskompisar välkomna till oss. Eftersom vi fortsatt är i en pandemi kommer skolstarten att ske i respektive klassrum. 

 

Vi vill passa på att påminna om sommaruppgifterna vi skickade med innan lovet. Den ena är “Vänskap i naturen” Sommaruppgift 20:21. Det går bra att maila in uppgiften  alternativt ta med en bild till skolan. 

 

Den andra uppgiften ni fick var att läsa under sommarlovet, “Sommarlovsutmaning” Sommarlovsutmaning . Utmaningen bestod av att ni  tillsammans i Saturnus skulle läsa 100 böcker. Om ni klarade utmaningen skulle vi pedagoger bada med kläderna på vid första friluftslivet. Om ni har tappat bort koden för att registrera era lästa böcker går det bra att göra det när ni kommer tillbaka till skolan då vi hjälper er.   

 

I år kommer vi inte enbart ha nya lokaler, det kommer även att tillkomma en del nya ämnen och lärare. I år kommer Saturnus ha trä- och metallslöjd med Ayla Lind och textilslöjd med Åsa Gustafsson. Eleverna kommer fortsatt ha Cissi Högsved East i bild. Även nytt för i år är att Saturnus kommer ha musik med Jonas Karlhager. Gottis Olofsson är fortsatt idrottslärare för klassen. Eftersom vi vill förbereda eleverna på bästa sätt inför mellanstadiet, där man arbetar mer med ämneslärare, kommer Ingela undervisa i engelska och Daniel undervisa i teknik. 

 

Information inför vecka 33:

Måndag: 

  •  Planeringsdag – Skola och fritids stängd!

Tisdag: 

  •  Planeringsdag – Skola och fritids stängd!

Onsdag:

  • Skolstart – Vi ses i Villan kl.9.00. Skoldagen slutar kl.13.00. Fritids är är öppet som vanligt för er som är behov av omsorg. 

Torsdag: 

  • På förmiddagen planerar vi att gå till Scoutstugan. Ta med en frukt och vattenflaska. Vi äter lunch på skolan. 

Fredag: 

 

Kommande händelser:

  • v.39 – Utvecklingssamtal

 

 

Vi önskar er alla en trevlig helg!

 

Ingela, Daniel, Christina och Vincent

 

ingela.eriksson@lemshaga.se

daniel.ekmark@lemshaga.se

christina.langstedt@lemshaga.se

vincent.karlsson@lemshaga.se

Villan: 08-586 313 13

Fritids MG: 08-586 313 27

 

3 kommentarer

Kommenteringen är stängd.