Saturnus veckobrev v 23

Hej alla familjer i Saturnus!

 

Det här blir vårt sista veckobrev. Tack för tre fina år tillsammans!
Hoppas att vi alla ses på avslutningen i amfiteatern kl 9.00 på onsdag.
Därefter går vi direkt till Villan för en liten samling då vi ska ha en liten ceremoni tillsammans.
Sedan äter vi vår lästårta som blev ca sex meter lång! Det blir 20 rulltårtor a 30 cm. Tänk så bra vi räknade!

 

Städning
Den här veckan har vi alla hjälpts åt att städa och plocka ihop våra saker i Villan. Alla har verkligen tagit ansvar och gjort sitt bästa. Hjälp gärna ditt barn att ta hem kassen med skolsaker och att ta hem kläder från kapprummet. Om något är kvar när skolan stänger för sommaren lägger vi ner det i en svart plastkasse som mäsks med klass och år.

Vi hade en fin fredag med städning av stranden Lilla sand i sann Grön flagg-anda!

 

Läseböcker
Jag har skickat påminnelse till några familjer om att lämna tillbaka läseböcker som ni har kvar hemma. Det vore bra om ni kan lämna in dem på måndag så att jag kan inventera inför nästa läsår.

 

Klassindelning
Klasserna är nu klara inför nästa läsår. Röda och gröna gruppen blir kvar och fylls på med sju nya elever i varje grupp.
Det är viktigt att de nya eleverna känner sig välkomna och trygga, därför har jag tagit stor hänsyn till att de känner någon sedan tidigare i gruppen. De nya eleverna kommer att få ett mejl med bl a klassindelningen. Mentorerna är i skrivande stund fortfarande inte klara.

 

Ni är fantastiska! Tack för allt.

    

    

   


Nästa vecka
måndag: Fadderdag, vanliga tider. Vi äter lunch med våra faddrar kl 11.40. Tag gärna med ett litet fika till förmiddagen; en smörgås, bulle, frukt, juice (obs! inget som innehåller nötter).

tisdag: Klassens dag. Isabelle och Molly bjuder på fika på eftermiddagen.

onsdag: Lämna rulltårtor i Villan från kl 8-8.45. Avslutning i Amfiteatern kl 9. Därefter samling och fika i Villan. Välkomna!

 

Trevlig helg!
Cissi, Hanan, Nick, Elinor

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']