Skolans dag!

Tack till alla som var med och bidrog till en fantastisk dag i onsdags!

På Mellangården hölls det skaparverkstad och experimentverkstad i Uranus klassrum, Saturnus jobbade med världens länder och skapade flaggor, i Neptunus skapades det mönster och hölls i tipsfrågor, Pluto visade en smygtitt från kommande Bondgårdsmusikal som kommer hållas strax innan skolavslutningen och Gottis körde uppvärmning och en andra vända med skolloppet, i förmån för barncancerfonden. Bra jobbat MG!

 

Ute på torget höll traditionsenligt Mars fika-försäljning, fiskedamm och loppis för att samla in pengar till sin klassresa till Ängsholmen. Detta år fanns även ansiktsmålning och tatueringar för den som ville.
Tellus hade NO/teknikverkstad i sina klassrum i Lillgården samtidigt som Jupiter hade en Kahoot (frågesport) och programmering i Storgården. 

 

I Ladan hade våra Solar redovisningar av sina arbeten i svenska, där kunde vi se deras talkshows hela eftermiddagen.
Den ena venusklassen bjöd på en idrottslektion för den hurtige, samtidigt som andra klassen bakade kakor och minipizzor i hemkunskapen. Merkurius hittade vi i No-salen där de byggde miniatyrer utifrån ritningar, men också i bildsalen med sina mandalas.