Solen v.50

Hej alla Solar! Vi har haft en avslutande vecka i alla ämnen och nu återstår bara tre skoldagar:)

På tisdagen fick vi titta/lyssna till på vårt vackra luciatåg. Extra mycket tack till vår fina Lucia Emma och tärnorna Sofia, Hanna, Saga och Fatima.

unnamed

Måndag: Fadderdag med åk4 på Ekvallen. Vi samlas kl.9.00 på Ekvallen för att förbereda lekar och grillar. Kl. 9.30 kommer fyrorna och då ska vi bjuda dem på en rolig och aktiv dag! Dagen slutar runt 13.30.

Medtag: skridskor, hjälm, fika, kanske ngt att äta- skolan bjuder på grillkorv med bröd och en festis.Självklart är du klädd för en aktiv dag på isen- glöm inte vantar!

Tisdag: Klassens dag i Stockholm stad. Vi samlas kl. 10 uppe på Slussen utanför T-banan. Tillsammans går vi sen längs statsgården, del av Gamla stan, Kungsträdgården. Där kommer ni att få lite egen tid att gå runt/titta på julskyltning. Vi äter lunch-ta med matsäck alternativt pengar för att köpa mat. Promenaden fortsätter sen till Gamla stans Julmarknad. Dagen slutar runt 13.00

Onsdag: Ladans dag.

Ni som har valt skridskor samlas på Ekvallen kl 9.15. Ni tar er sedan tillbaka till skolan  med buss 11.44 ,för att äta det  fantastiska julbordet kl 13.10 men först städar vi i Ladan.  Ni som har valt pyssel samlas i hjärtat kl 9 där vi delas in i grupper. ( julbord kl 13.10).  Efter julbordet slutar dagen på Lemshaga .Vi träffas sen kl 18 utanför vårdcentralen där vi traditionsenligt går i fackeltåg till vår julavslutning i kyrkan . Avslutningen börjar 18.30.

ÖVRIG VIKTIG INFO

Val inför Ladans dag – onsdag 21/12
Pyssel i Ladan eller åka skridskor i Ekvallen?
Du måste göra ditt val, klicka här! gäller de som inte har gjort sitt val.
Ni som väljer att pyssla kan försöka ta med er toarullar och en glasburk med vid öppning (så man kan ha ett värmeljus i).
KOMMANDE VIKTIGA DATUM
måndag 19/12 – Fadderdag
tisdag 20/12 – Klassens dag
onsdag 21/12 – Ladanpyssel/skridskor samt jullunch + Avslutning i kyrkan på kvällen
torsdag 22/12 – måndag 9/1 – Jullov
tisdag 10/1-2017 – Skolstart VT-17
onsdagen 25/1-2017 Utvecklingssamtals dag.
tisdagen 31/1 dans på kvällen i Hemmesta idrottshall med Värmdös alla nior:)
Njut av helgen så ses vi på måndag/ Patrik, Charlotte och Gottis

 

 

3 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']