Solen vecka 20

Hej ALLA!!!!

Hoppas verkligen att ni haft en skön långledighet och njutit av sol och kanske bad. Nu kliver vi verkligen in i slutspurten av grundskolan där de närmaste två veckorna är riktigt viktiga. Använd verkligen all lektionstid som ges på ett bra sätt och se till att lämna in saker i tid. Ganska många har rester/omprov att ta tag i så håll en nära dialog med undervisande lärare så inget ramlar mellan stolarna. Vi kan omöjligt springa och jaga och tjata utan ansvaret ligger på DIG att ha koll.

Veckan som gick: Vi har slitit på med samrättning av de nationella proven och när du läser det här kanske du har fått reda på hur det gått. Tänk dock på att NP endast är en del av allas bedömning vilket kan medföra att slutbetygen som skall sättas om ett par veckor både kan bli högre och lägre än ditt NP-resultat. Troligtvis ägnade du några timmar åt att jobba in pengar till Barncanerfonden under Operation Lemshaga. 100-lappen skall lämnas in senast måndag 21/5.

Veckan som kommer: Ni är komplediga under måndagens mentorstid pga att ni skrev NP-Ma under en sovmorgon. Ni följer sedan ert ordinarie schema från 10:50.
På tisdag är det sedan Solen Röd som skall åka på Livskunskap. Samling sker vid församlingsgården på Ingarö (där vi varit tidigare) klockan 8:20. Vi avslutar där runt 11:20. Nästa lektion för röda gänget blir matte 12:30.
Annars kommer veckan fyllas med NP i moderna språk, kartprov i So och allmän hårdkörning i övriga ämnen.

Övrig viktig Info!

Gymnasievalet: Nu är sidan stängd för omval och några av er tog säkert tillfället i akt och ändrade om i valen. OM du gjort det så måste du skriva ut ditt nya val och lämna in det till Tina på expeditionen eller till oss mentorer.

Kommande datum

  • Mån 21 maj: Lämna pengar för Operation Lemshaga
  • Tis 22 maj: Livskunskap Solen röd Samling Ingarö kyrka 8.20
  • Ons 6 juni: Lov
  • Fre 8 juni: Ta med påse då vi städar ur och tömmer skåpen.
  • Mån 11 juni: Friluftsdag i Gustavsberg. Mer info kommer på schoolsoft.
  • Tis 12 juni: Klassens dag! Var när hur bestäms senare.
  • Ons 13 juni: Solarnas avslutningsmiddag & klassfest
  • Tors 14 juni: Sommaravslutning

Trevlig pingsthelg önskar vi er alla!

Ann och Henke

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']