Solen veckobrev v 13

Hej Solar! 

Ännu en vecka har passerat oss och nu går vi nästa vecka in i månaden April. Oj, vad tider rusar förbi. Tänk på att stanna upp ibland och njut av stunden – den kommer inte igen.

Nu är det bara två veckor kvar till påsk. Det betyder att det utöver de nationella proven i kemi och engelska också är många avstämningar på gång. Se till att ni har koll på kommande prov, läxor och inlämningar. Tänk på planering, börja i tid och ditt mind-set. Då kommer allt gå som en dans!

Veckan som varit:

Den här veckan har ni bl a haft matteprov i geometri, nationella prov i spanska respektive franska och förberett er inför de kommande nationella proven i kemi. Och såklart har vi ägnat tiden åt en massa annat också.

Förra veckan hade ni nationella prov i kemi (labbdelen). Det var härligt att få se er in action i labbsalen – ni är så otroligt duktiga på att arbeta systematiskt med undersökningar! Bra jobbat!

Veckan som kommer: 

  • Onsdag 3/4 – Nationella prov i kemi delprov A 9.00-ca 12.10. Vi dukar upp lite frukost i hjärtat från ca 8.15 så kom gärna och häng lite innan vi sätter igång. Klockan 9.00 börjar vi och vi håller till i L1-L2. För mer info se schoolsoft och Lppn. Efter lunch fortsätter skoldagen enligt schemat.
  • Tisdag 2/4 – Nationella prov i franska på lektionstid.
  • Ann är tillbaka i hemkunskapen. Välkommen tillbaka!

Övrigt: 

  • Varmt välkomna på föräldramöte onsdagen den 10/4 i L1/L2. Mer info om mötet hittar ni på Schoolsoft.

Kommande datum innan påsklovet

2/4 NP Franska
3/4 NP Kemi
9/4 NP Engelska
11/4 NP Engelska
15/4-18/4 Påsklov

Ha en riktigt skön helg!

Annica, Patrik, Madelene och Annica