Solen Veckobrev v. 18

Hej alla fantastiska Solar!!

Fortfarande lite kallt väder men jag tror det ska bli varmare i helgen. Hoppas ni Solar kan skina på oss alla.  Veckorna rullar på och vi har även lediga dagar nästa vecka. Jag vet att ni forfarande har prov  och  inlämningar kvar. Försök att hänga i och jobba bra de sista veckorna i skolan. Det är inte så länge kvar, 22 skoldagar kvar.

Veckan som gick:  En tredagars vecka. Inga NP den här veckan. Syv Daniel var här på fredagen. Har ni fortfarande frågor ang valet så kan ni alltid maila Daniel.

Veckan som kommer:  Nästa  vecka v 19 är det också en tredagars vecka. Tors och fre är lovdagar. Ni ska ha NP i MA mån och ons morgon. Kom i tid och ta gärna med något ätbart.

Vecka 20 så har ni studiedagar må,ti och ons. Tors den 17 maj så har ni operation Lemshaga. Se info i det här veckobrevet. Vanlig skoldag på fredag den 18 maj.

Övrig viktig info!

Operation Lemshaga: Torsdagen den 17:e Maj kommer ni elever att vara hemma från skolan för att utföra någon form av arbete för att tjäna ihop 100kr. Alla pengar som samlas in kommer (efter att ni röstat) skänkas till Barncancerfonden. Eleverna har nu fått med sig en lapp som skall skrivas på från den som tänker betala för utfört arbete. Fredag 4/5 skall lappen återlämnas till mentor så att vi får koll på att alla har kunnat fixa en arbetsuppgift. Pengarna skall sedan redovisas senast den 21/5.
Bifogar lappen här nedan om någon möjligtvis slarvat bort den.

Operation Lemshaga

Varmt välkomna till Skolans dag och Ladan den 9 maj kl.12-15!
På onsdag nästa vecka den 9 maj mellan kl.12-15 firar vi på Lemshaga Skolans dag! Det betyder att skolan är öppen för familjer, släktingar och allmänheten. Vi i Ladan bjuder på olika aktiviteter som basketutmaning, armbandstillverkning, ansiktsmålning, Kahootutmaning och armhävningstävling. Förutom att ha trevligt och roligt, syftar aktiviteterna till att samla in pengar till Barncancerfonden.
Tillverkning av pärlarmband med texten “HOPE” 10kr/st. Alla pengar går direkt till Barncancerfonden.
Armhävningstävling, 1kr/armhävning, för varje armhävning du gör bidrar Ladan med 1kr till Barncancerfonden!
Ansiktsmålning, 10kr/ansikte. Alla pengar går direkt till Barncancerfonden.

Varmt välkomna!

 

Kommande datum

  • Mån 7 maj: NP i MA
  • Tis 8 maj: Livskunskap Solen grön. Samling Ingarö kyrka 8.25
  • Ons 9 Maj: NP i MA, och Skolans dag
  • Tors o Fre 10-11 Maj: Lov
  • Mån-Ons 14-16 Maj: Studiedagar
  • Tors 17 Maj: Operation Lemshaga
  • Tis 22 maj: Livskunskap Solen röd Samling Ingarö kyrka 8.20
  • Ons 6 juni: Lov
  • Ons 13 juni: Solarnas avslutningsmiddag & klassfest
  • Tors 14 juni: Sommaravslutning

Önskar er alla en fantastisk  helg!!!!

Ann och Henrik

2 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']