Solen veckobrev v.20

Hej Allesammans!

Mentorstid

Så var det äntligen dags för gemensamt spexfoto! Båda klasserna samlades i dimman och den tidiga soluppgången…nja det var i alla fall fint väder! Fotot kommer ni inomm kort att kunna ta del av! Vi mentorer tycker det var kul att se vad det till slut landade i och att stämningen på plats var så god!!

SO

Vi är i mål… 6 år senare och vi kan faktiskt säga det! Det har varit fantastiskt roligt att jobba nu på slutet och se alla kreativa sidor hos er elever! Vi har gjort filmer, teater, skapat i lera/media och allt detta för att stanna upp reflektera kring religion! Det ända tråkiga är att vi inte fick en skolansdag att visa upp allt på.

Nu ska vi bara njuta av att se tillbaka på allt vi åstadkommit och se till att vi skickar bra (och roliga) hälsningar till varandra inför framtiden!

Förebilder

När vi närmar oss slutet vill vi påminna om att ni solar är våra förbilder på skolan. Ni har nu kommit så långt ni kan här på skolan och vi vill att ni nu skiner starkare än någonsin och det även som förebilder! Vi ska se till att njuta av sista tiden tillsammans men vi gör det på ett sätt så att alla era bästa sidor syns!

Kommande datum:

v. 21 studiedagar & lov hela veckan

9/6 Avslutningsmiddag

10/6 Skolavslutning

Ha en fantastisk helg och sedan en veckas ledighet!

/Solenteamet