Solen veckobrev v 22

Nu är vi verkligen inne på målrakan. Sista riktiga skolveckan på Lemshaga kommer att äga rum nästa vecka. Se till att hålla flaggan i topp ända in i mål – peppa varandra!

Eftersom det är sista rycket nu innan betygen ska sättas så är det viktigt att ni:

  • Se till att ha gjort alla prov, inlämningar och ev omprov.
  • Lämna in böcker till resp ämne och lärare. Lämnar ni ej in era  böcker så kommer det en faktura på boken. Tänk på att nästa vecka är de sista lektionerna med ämneslärarna.

Veckan som gick:

Vi började veckan med en mentorstimme där vi jobbade med våra digitala avslutningshälsningar. Det här har ni även ägnat tid åt på so-lektionerna under veckan. Det har vart härligt att se er kreativitet! I övrigt har vi haft matteprov, gjort engelskafilmer, skrivit på tal och pratat om kemiska alkoholer i kemin.

Här är bilder från när vi byggde lite olika kolväten;

Veckan som kommer:

Det blir en vanlig skolvecka med alla ämnen, med undantag av lite småaktiviteter här och där, se nedan;

Måndag – vi kommer att ha en minnestund tillsammans. Vill man ta med sig något till den går det bra. Vi samlas i amfiteatern kl 9.30 innan vi går dit tillsammans.

Torsdag – volleyboll mot lärarna 14.00.

Fredag – frukost på morgonen i Amfiteatern, drop-in mellan 8.45-9.oo. Vi fixar frukosten, men om ni vill sitta på något ta med en filt. Efter frukosten återgår vi till schemat. Ni kommer även att städa era skåp. Ta med en kasse eller en väska.

Övrig viktig info:

Schoolsoft: Se till att läsa allt som skolledningen lägger ut. Det kan hända saker snabbt och det är den kanalen skolan valt för att nå ut snabbt med info.

Middag + avslutning på dansprojektet: Se information på schoolsoft

Kommande viktiga datum: 

v. 24 – Må 8 juni friluftsdag/klassens dag – Södersved.
v. 24 – Ons 10 juni Skolavslutning

Ha en härlig helg!

/Solenteamet