Solen veckobrev v.5

Hej allesammans!

Vi fick en något annorlunda vecka denna vecka när vi både hade utvecklingssamtalsdag och allaktivitesdag i veckan!

Utvecklingssamtal

Vi är inte riktigt i mål med alla samtal ännu men vi märker att många har fokus på att ta nya steg framåt även denna termin! Det är också kul att prata om gymnasiet med alla och höra om alla planer som finns runt detta! Påminner om att passa på att gå på öppna hus och ”provapådagar” som de olika gymnasierna har under just denna period! För er som har frågetecken kan ni vända er till oss mentorer så försöker vi guida er rätt!

Allaktivitesdag

På många sätt en succé även detta år. De flesta hamnade på en för dagen något vitare bergstopp. Kungsberget bjöd dock på härlig skidåkning, även om dimman stundom låg tät!

SO

En sorglig nyhet denna vecka är att historien håller på att ta slut…ja åtminstone våra historietimmar. Nästa vecka sätter vi punkt när vi drar Kalla kriget till ett slut!

Efter dessa historiska tillbakablickar kommer vi lägga fokus på hållbarhetsfrågor med miljö & rättvisa-frågor i fokus. Nu är det dags att fundera på hur man tänker och står i dessa högaktuella frågor!! Om ni där hemma ser att ni vill och kan vara med och bidra i arbetet runt dessa får ni gärna kontakta Fredrik!

Inspirationsmässan

Fortsätter påminna om denna då vi vill ha många inspiratörer som kommer till oss ta del av inbjudan och se om det är något som är möjligt för dig eller någon i er omgivning! Vi söker elever som just nu går på gymnasiet som vill dela med sig av sina erfarenheter!!

Inbjudan inspiratörer 2020

Kommande:

v. 9 Sportlov

Ha en fantastisk helg allesammans!!

/Solen teamet