Solen veckobrev V. 5

Hej Solar!

Vill börja det här brevet med att berömma er. Det är så roligt att se att fler och fler börjar ta mer ansvar för sina studier. Ni frågar mer, ni vill förstå, ni vill förbättra er. Jag hoppas att ni ser att vi lärare verkligen försöker hjälpa er när ni ber om det. Fortsätt fråga oss, låt oss förklara för er vad ni ska kunna förbättra och hur ni ska arbeta för att nå era mål. Vi hjälper er så gärna!

Nyss var det måndag nu är det redan fredag. Vi kan lägga vecka 5 bakom oss. Om jag räknar bort loven är det ca 15 veckor kvar av er tid här på Lemshaga. Så fortsätt kämpa, fortsätt förbättra er det kommer ge resultat.

Tiderna för utvecklingssamtal ligger ute för er som känner behov av ett samtal. Än finns det tider kvar. Så känner ni att ni vill ha ett samtal är det bara att gå in och boka.

Vår arbetsmiljö är fantastisk, fredagen bjöd på -8° och solsken!

 

   

Hälsningar från Åsa, Ayla och Karin;

Då vi förlorat många praktiska tillfällen pga distansundervisningen, kommer vi under utvecklingssamtalsdagen den 17:e februari, kunna erbjuda extra lektionspass för er.

Det är således frivilligt men vi vill betona att det inte kommer ges ytterligare tillfällen till extra slöjd/bildlektioner längre fram.

Den 17:e februari
Solen Grön har slöjd mellan 8:20-12:00 sen lunch eller hemgång.
Solen Röd har Bild mellan 8:40-12:20 sen lunch eller hemgång.

Vi har valt tiderna för att de ska synka väl med bussarna o minska trängsel.

Ni går direkt till er lektion, och efter lektionens slut direkt till lunch o sen hem eller direkt hem efter lektionen.

Nedan behöver vi att ni vårdnadshavare fyller i om ert barn kommer delta på denna dag eller ej.

Med vänlig hälsning, Åsa Ayla o Karin

Nästa vecka:

  • Vi hälsar Solen röd tillbaka på heltid. Solen grön kör distans måndag, tisdag, torsdag. Onsdag och fredag är ni i skolan som vanligt.

Hoppas ni alla får en fin helg!

Ann, Henke & Cristin