Solen veckobrev v.7

Hej allesammans!

Nu rullar det på och snart är det sportlov, men vi har lite tid kvar i alla fall!

Mentorstimme 
Denna vecka hade vi en fin plan men…det blev strömavbrott och vi hoppas att alla kunde passa på att utnyttja dagen på bästa sätt!
Värt att påminna om är alla viktiga mål som satts vid utvecklingssamtalen! När vi ses på måndag jobbar vi vidare med mindset och hur detta kan hjälpa oss i tillvaron.

Engelska

Vi hade vårt första grammatikprov i veckan och ni fick tillbaka resultaten idag, fredag. En hel del av er har omprov nästa vecka (information finns på school soft). Jag föreslår onsdag eftermiddag så ni hinner plugga, men nu har jag kollat som jag sa, och måndag morgon finns också som alternativ, om det passar bättre. Läs igenom provet ni fick tillbaka och se vilka delar som ni behöver fokusera på. Omprovet blir i pappersform, så ta med penna.

Det ni pratar om på mentorstimmarna, med mindset och hur vi tänker kring med- och motgångar, kan ju även appliceras på t ex mottagandet av ett prov som inte gått så bra som någon trott att det skulle. Det finns stora vinningar i att reflektera över var en lägger ansvaret över saker. Är det en själv eller någon annan som bär ansvaret? Oavsett vilket; hur hanterar du det?

Dans nästa vecka

Nu närmar vi oss finalen i dansandet! Tisdag träning i Brunn och sedan kör vi danskväll tillsammans! Det kommer bli en kul och spännande kväll tillsammans (se Schoolsoft för detaljer).

Inspirationsmässa
Vi vill fortsätta uppmuntra alla er föräldrar där ute att höra av er till oss om ni vill komma och inspirera våra ungdomar! 18/3 är eftermiddagen vi samlar alla! Maila till Fredrik.pettersson@lemshaga.se om du vill delta!

Ha en fin alla hjärtans dag allesammans!!

/Solenteamet