Solen veckobrev v. 8

Idag skiner Solen och koltrastarna kvittrar, vilket väder!

Kommande vecka är det dags för sportlov. Oavsett vad ni tar er för, vara rädda om varandra försök att hålla er till restriktionerna. Nu måste vi få bukt med det här så vi kan ses som vanligt.

Den här veckan har flutit på bra. Min upplevelse är att flera av er tycker att både No-provet och ma-provet gått bra vilket känns glädjande! Den här veckan är också Jills sista innan hon lämnar oss för livslång semester. Vi önskar henne stort lycka till och välkomnar nu vår nya rektor Marianne.

Vårterminen går snabbt, väldigt snabbt. Så vila upp er på lovet och kom tillbaka med nya krafter. Distansen kräver att ni är strukturerade och tar eget ansvar. Ta till vana att alltid sätta er på en plats där ni har så lite distraktionsmoment runt er som möjligt. Det är upp till er nu, vi lärare finns här men ni måste ansvara för att få jobbet gjort och det gör man inte när man sitter med telefonen i handen, kompisarna på länk, kanske tv eller spel på i bakgrunden. Ni förstår vad jag menar. Vi måste alla hjälpas åt så gott det går för att göra det bästa av den rådande situationen.

Kommande datum:

v.9 sportlov, lovskola för de som blivit tillfrågade.

v.10 Distans på heltid för hela Ladan.

v.11 Vi välkomnar Solen grön tillbaka.

V.12 Vi välkomnar Solen röd tillbaka.

Ta hand om er!

Henke, Ann & Cristin