Solens sista veckobrev 2020

Hej allesammans!

Så var det dags. Dags att skriva solens sista veckobrev anno 2020. Var ska man börja? Ja, kanske med att berätta om den mycket fina stund vi hade tillsammans

i måndags. Vi besökte ett mycket fint, ungt och speciellt träd! På plats förundrades vi av dess fina nyutsprungna löv och att hela platsen badade i en fantastisk sommarsol. Sommaren var där, juni var på plats men något saknades förstås.

Ayla hade hjälpt till att skapa en fantastisk bänk som vi nu alla kan komma och sitta på när vi känner att vi vill se detta träd växa och sträva vidare mot fantastiska höjder!

 

 

Vad mer kan vi berätta om, ja kanske att solarna haft ett eget program i veckan för att verkligen få chansen att umgås denna sista tid vi har på Lemshaga. ”Dagens solen” har innehållit allt från kurragömma, kahoot, gemensam frukost, Södde-fm, fotboll, lärarmatch och mera…

… och vi kan konstatera att känslorna runt dessa dagar är många och de pendlar från de glada till de mer sorgsna.  Det är som det ska vara och vi gläds att se värmen som finns att ta hand om varandra och viljan att dela med sig med varandra. Kanske har detta varit extra tydligt när det kommer till svenskan. Där har de hållits tal…vi mentorer har fått skymta detta arbete men fått det väl beskrivet av Catrin och vi blir stolta, berörda och imponerade av det vi får höra!!

Nästa vecka vill vi försöka få till finalen av resan på bästa sätt och vi har ett lite program som ser ut som följer:

Måndag: Södersved 10-14 (avslut på plats ca13.30) Ta med badkläder, mat du gillar och ett litet fika!

Tisdag: Komplediga dagen (danskvällen) (Se schoolsoft om kvällsupplägg)

Onsdag: Skolavslutning (se inbjudan i Schoolsoft)

Vi önskar er alla en fin helg där ni kan njuta och göra härliga saker!

/Solenteamet

Ps. Detta är det sista veckobrevet men vi ber er hålla ögonen öppna då vi mentorer kommer med en sommarhälsning.