Solens veckobrev v.14

Hej! Här kommer ett försenat veckobrev då jag missade att publicera det:(

Så nu får vi istället önska er välkomna tillbaka efter ett förhoppningsvis fint Påsklov och att ni har laddat batterierna för kommande veckor. Lovet startade med hemska händelser i Stockholm och vi har fått följa både tråkiga nyheter och fantastiska varma insatser där Stockholmarna visade stor hjälpsamhet och kärlek.

Påskdagarna blev sen kyliga och våren stannade av. Men den kommer tillbaka även om det lär ta någon vecka till. Vilken tur att jag inte satsade på uteidrott redan nu. Vi kommer att hålla oss inne en vecka till.

På onsdag då vi har idrottsfördjupning kommer båda klasserna att jobba med Hjärt och lungräddning. Detta är en mkt viktig förmiddag och jag hoppas att alla kommer att vara friska. Kunskap för livet!

I övrigt fortsätter ni med era nationella prov.

Påminnelse: i förra veckobrevet gick denna information ut!

En liten påminnelse.
Under sista dagarna är det två aktiviteter som ligger på er föräldrar. Den ena handlar om den avslutningsfest som ligger efter solens middag och fika-fix/tårtbak till avslutningsdagan.
De föräldrar som var på föräldramötet kommer ansvara för avslutningsfesten. Förslagsvis så tar ni andra hand om fix kring fikat, men det behövs någon/några ansvariga. Kan vi få fram några ansvariga?
Det handlar typ om bakning av tårtor, kaffekok och saftblandning. Men man behöver tänka på de som är allergiker.
Tyvärr har inga föräldrar anmält sig. Vi mentorer kommer att ha fullt upp med våra Solar sista veckorna. Vi har Friluftsdag-heldag med Ladan, Fadderdag, Klassens dag, Solens avslutningsmiddag, Volleybollmatch-lärare/Solen, skolavslutning och naturligtvis betygen.
Så vår fråga är om det gemensamma fikat ska ställas in eller om vi kan få några föräldrar som tar på sig detta??? Hoppas:)

Kommande händelser:
Vecka 15 (10/4 – 17/4) Påsklov
25/4 NP i Engelska
27/4 – NP i Engelska
2/5 – NP i So
4/5 – NP i so
10/5 – NP i Matte
12/5 – NP i Matte

Välkomna tillbaka önskar Patrik-Charlotte och Gottis. Nu kör vi igen!

 

3 kommentarer

 • Bina Paulin säger:

  Hej
  Kan inte ta på mig ansvaret att samordna men bidrar mer än gärna med detta:
  Havrebollar (gluten samt mjölkfria)och fruktspett ,en termos med kaffe,en liter laktosfri mjölk och 1 flaska saft till avslutningsfikat.(tar även med div muggar och tallrikar som jag har kvar sedan tidigare .(men behövs nog fler av detta såklart . 🙂

  /Bina (förälder till Terje)

 • martha nordberg säger:

  Beror på vilket datum och tid.
  Är jag ledig kan jag hjälpa till med den gmensamma fikastunden:)

  Kevin wremings mamma

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']